Тяжке захворювання не перешкода: Кейт Міддлтон вирішила відсвяткувати день народження молодшого сина

42-річна принцеса Уельська проходить курс хімієтерапії. Водночас Кейт Міддлтон вирішила не порушувати традиції та влаштувати вечірку у день народження принца Луї. 23 квітня 2024 року молодшому синові принца Вільяма та Кейт Міддлтон виповниться шість років.

Кейт Міддлтон зазвичай сама робить фотографії, які Кенсінгтонський палац публікує як офіційні портрети у дні народження дітей пари. Крім того, вона влаштовує для синів та доньки тематичні вечірки, згідно з їхніми останніми захопленнями. Цей рік не стане винятком. Принцеса Уельська має намір організувати свято для Луї, попри те, що проходить курс хімієтерапії від онкологічного захворювання.

«Навіть попри лікування від раку, діти залишаються пріоритетом для Кейт», – зазначив інсайдер.

Кейт Міддлтон і бешкетник Луї

Кейт Міддлтон і бешкетник Луї

Багатодітна мама подбає про те, щоб 6-річчя молодшої дитини було відсвятковане як завжди, коли настане знаменний день. Кейт та Вільям взяли за правило створювати у своїх дітей відчуття нормальності в будь-якій ситуації, а це означає, що вони продовжать відзначати важливі події у житті сім’ї.

У 2022 році Кейт розповіла про те, як зазвичай готується до днів народження дітей.

«Мені подобається готувати торт. Стало чимось на кшталт традиції, що я не лягаю спати до півночі й борюся з неймовірною кількістю суміші для торта та глазурі. Я готую надто багато. Але це мені подобається», – запевнила королівська особа.

Велика сім'я в зборі

Велика сім’я в зборі

Найближчим часом у принца та принцеси Уельських буде безліч можливостей для сімейних свят. 29 квітня подружжя відзначатиме 13-ту річницю весілля. 2 травня принцесі Шарлотті виповниться 9 років. А 22 липня 11-й день народження відсвяткує їхній первісток – принц Джордж.

У приготуванні десертів дружина спадкоємця може попросити допомоги. Діти успадкували її любов до випічки: Джордж, Шарлотта та Луї об’єдналися, щоб спекти торт до Дня матері два роки тому.

«Можливо, хтось із них найближчими тижнями простягне руку допомоги, щоб зробити дні народження рідних особливими. Головне, що Кейт тут може бути мамою. Діти підтримують її та Вільяма посмішками», – цитує Us Weekly інсайдера з оточення принцеси.

Принц Джордж, принц Луї та принцеса Шарлотта

Принц Джордж, принц Луї та принцеса Шарлотта

Кейт Міддлтон не з’являлася на публіці із грудня 2023 року. У середині січня 2024-го їй зробили операцію на черевній порожнині. 22 березня представниця монархії повідомила, що у неї виявили рак. Кенсингтонський палац заявляє, що принцеса Уельська повернеться до своїх звичайних обов’язків, коли лікарі дозволять їй це зробити. Нині вона повністю зосередилася на одужанні.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *