Внаслідок ракетного удару по Запоріжжю постраждали 13 осіб

Фото: t.me/OBiloshytskiy

В результаті російської атаки по Запоріжжю загинули троє людей, відомо про 13 поранених. Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

– Троє людей загинули. Число поранених зросло до 13 осіб. З них четверо – у тяжкому стані, – розповів він.

Федоров повідомляв, що загинули чоловік та жінка, 9-річний хлопчик та його 36-річна мама, юнаки 20 та 22 років – у стані середньої тяжкості. 55-річна жінка та 51-річний чоловік – у тяжкому стані.

Крім того, під час обстрілу поранення отримала власкор Укрінформу Ольга Звонарьова. Фотокореспондент видання Дмитро Смольенко розповів, що обстріл відбувався у них на очах, його колега зазнала поранень у ногу, Ольга перебуває в операційній. З початку вторгнення Звонарьова та Смольєнка підготували сотні репортажів про гарячі точки в країні.

Також поранення отримала журналістка ТСН Кіра Овес. Разом із ще однією телевізійницею вони потрапили під другий удар, який РФ завдала повторно.

  • 5 квітня у Запоріжжі пролунали два вибухи, за кілька хвилин до цього спрацював сигнал повітряної тривоги. Внаслідок атаки було пошкоджено три багатоповерхівки, будинок у приватному секторі, гуртожиток та заклад торгівлі. Приблизно в цей період РФ завдала ракетного удару по Харкову, люди не постраждали.
  • 1 квітня ЗСУ розповідали, чому обстріли міст України відбуваються рано вранці, і яка тактика у РФ.

Фото Фото 05 Квiтня18:52

 

 

 

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *