На межі розриву: у сім’ї зірки шоу Фабрика зірок і відомого гумориста повіяло розлученням

Під час повномасштабної війни чимало представників українського шоу-бізнесу розлучились. На межі розриву й ще одна зіркова пара. Фіналістка популярного талант-шоу “Фабрика зірок 3”, співачка MamaRika повідомила про проблеми в шлюбі з актором, гумористом Сергієм Середою. Анастасія, якій цього року виповниться 35 років, випустила нову пісню “Хтось йде” та відвертий кліп на неї.

В дописі під прем’єрою уродженка Львівської області запевнила: вони з Сергієм завжди чесні з фанатами та підписниками, і ніколи нічого не приховують. MamaRika почала свій пост зі слів: “На межі розриву”. До речі, Середа у своїх соцмережах публікувати цей текст, або ж думки з приводу можливого розлучення не став. Він залишив посилання на відеокліп.

“Будь-які відносини (стосунки. – Ред.) в якийсь момент вичерпують себе – це доросле життя. Наша сімʼя проживає надскладні часи, і так як зараз нас не хитало ніколи! Так склалося, що кожен етап нашого життя я викарбовую у своїх піснях. Я б дуже хотіла сказати вам, що “Хтось йде” – це трек про досвід, який ми колись пережили, і вже все добре. На жаль ні. Усе відбувається прямо зараз, в цей момент, в цю секунду. Весь наш біль і всі конфлікти вилились у цю роботу”, – зізналась співачка.

Анастасія не стала розповідати, в чому причини конфлікту в родині. Втім зазначила, що такі кризи проживає безліч сімей та пар.

“Дуже важко триматися в таких умовах, в яких ми живемо. Хтось страждає мовчки, хтось намагається врятувати ситуацію. Ми із Сергієм не хочемо здаватися, і намагаємось робити все, що в наших силах, щоб зберегти те, що ми маємо. Якщо ви зараз проходите через те ж саме, сподіваємся, що після перегляду кліпу ви отримаєте сили, щоб не відпускати своїх найдорожчих і за них боротися. Знайте, ви не одні. Це ОК бути не ОК“, – підсумувала MamaRika.

В родині MamaRika проблеми

В родині MamaRika проблеми

Зіркова парочка зустрілась 10 років тому, зустрічатися почали 2015-го, а 2018-го Анастасія та Сергій заручились. Вони постійно переносили дату весілля – через важку кризу у стосунках та невідкладні обставини. Згодом їм вдалося подолати проблеми. MamaRika (до весілля Кочетова) та Середа зіграли таємне весілля у березні 2020 року на одному з курортів Таїланду. Вже 2021-го вони стали батьками – у зіркового подружжя народився син Давід. Деякий час знаменитості жили в Одесі, звідки родом Сергій. Втім згодом подружжя повернулось до столиці.

У новому кліпі і MamaRika, і Середа зіграли самих себе. Вони сваряться, у кадрі з’являється і маленький син. Втім думки користувачів з цього приводу розділилися: хтось вважає це хайпом, інші ж висловлюють підтримку та вірять у правдивість проблем в зірковій родині.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *