Таємне стало явним: з ким зустрічається єдина кровна дочка Тома Круза – фото

Сурі Круз, якій нещодавно виповнилося 18 років, закінчила середню школу. Незабаром вона знову сяде за парту – дівчина навчатиметься у престижному університеті Карнегі-Меллона у Піттсбурзі. Але це буде восени, а літо Сурі планує провести максимально безтурботно і в компанії свого коханого. З симпатичним кучерявим хлопцем доньку Кеті Холмс і Тома Круза нещодавно застали папараці під час їхньої прогулянки центральним парком. Вони обіймалися і цілувалися, не звертаючи уваги на перехожих і на репортерів, що стежили за ними.

У супутнику Сурі журналісти впізнали юнака, з яким вона з’явилася на своєму випускному. Це виявився її однокласник Тобі Коен. Стосунки з хлопцем дівчина вміло приховувала весь цей час. Сурі взагалі не з тих, хто любить розповідати про своє особисте життя.

Обіймалися і цілувалися. Фото: BackGrid

Обіймалися і цілувалися. Фото: BackGrid

Про обранця дочки Круза відомо не багато. Коен та Сурі разом навчалися на останньому курсі Вищої школи музики та мистецтв Ла Гуардії. Згідно з вебсайтом нью-йоркського навчального закладу, серед його випускників багато зірок – Дженніфер Еністон, Роберт Де Ніро та Едріен Броуді.

Тобі – співак-початківець і музикант. Він грає на гітарі та ділиться своєю музикою у соцмережах. Обидва вони вступили до музичного коледжу, втім, вчитися їм доведеться порізно. Коен вступив до Музичного коледжу Берклі, в той час як Сурі буде вчитися в Карнегі-Меллон в Піттсбурзі, Пенсільванія. Чи зможуть вони підтримувати стосунки на відстані, покаже час.

Дочка кінозірки та музикант-початківець. Фото: BackGrid

Дочка кінозірки та музикант-початківець. Фото: BackGrid

Сімейна драма Тома Круза

Востаннє про Тома Круза та Сурі галасливо згадували у квітні 2024 року. Тоді актор відзначився серед зіркових гостей розкішної вечірки, яка відбулася в Лондоні на честь дня народження Вікторії Бекхем. Прибуття голлівудської суперзірки викликало такий ажіотаж серед папараці, що один із фотографів у метушні навіть втратив рівновагу та впав на сходах біля входу до елітного приватного клубу. І тут Том повівся як справжній джентльмен: особисто допоміг бідолашному встати.

Джентльмен та фотограф. Фото: Getty Images

Джентльмен та фотограф. Фото: Getty Images

Здавалося б, чим не привід вкотре захопитися зіркою блокбастерів, який навіть у житті поводиться як справжній супергерой? Але під статтею про подію на сайті Daily Mail критичних коментарів було чи не більше, ніж позитивних. Річ у тому, що поки Том рятував папараці та танцював у Лондоні, у Нью-Йорку відсвяткувала своє повноліття Сурі, з якою актор не спілкується вже 12 років.

«Показав клас? Та він пропустив 18-річчя своєї доньки, щоб відвідати вечірку Бекхемів, це повна протилежність класу»;
«Він пішов на день народження до Вікторії, але не до своєї доньки й це дуже сумно. Хоч би що казали про Бекхемів, принаймні в них приголомшливі стосунки з дітьми, вони завжди поруч один з одним»;
«Краще б Том доклав таких зусиль, щоб бути поруч із донькою в день її 18-річчя»;
«Я просто не можу зрозуміти, як він зміг покинути Сурі. Мабуть, широкий загал багато чого не знає», – писали тоді читачі Daily Mail.

Вечірка закінчилася. Фото: Getty Images

Вечірка закінчилася. Фото: Getty Images

Останній коментатор, мабуть, найрозважливіший – у сімейних драмах справді все набагато складніше, ніж здається на перший погляд.

Батько та дочка не спілкуються вже багато років. Джерела, близькі до дівчини, кажуть, що вона тверда у тому, що Тома Круза у її житті не буде.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *