Стиль багатої мами: Анджеліну Джолі з дочкою Захарою папараці спіймали на шопінгу

Анджеліна Джолі вважає за краще купувати продукти з дочкою Вів’єн. А ось коштовності, косметику та одяг вона вибирає зі своєю старшою, прийомною донькою Захарою. Як каже сама Джолі, у Захари тонкий художній смак і вона їй довіряє. Якщо багато зірок ходять по магазинах у базових футболках і зручних джинсах, то Джолі віддає перевагу образу елегантної леді. Колишня дружина Бреда Пітта постала у розкішному аутфіті.

Анджеліна одягла чорну сукню довжини міді, доповнивши образ довгим пальтом такого ж кольору. Фінальним штрихом ансамблю стали нюдові човники Christian Louboutin приглушеного персикового відтінку.

Розкішний аутфіт Джолі

Розкішний аутфіт Джолі

Як аксесуари Анджеліна обрала сумку Celine, створену Фібі Філо, коли вона була креативним директором бренду. Анджеліна залишила волосся розпущеним і не забула про сонцезахисні окуляри.

Дочка зірки «Малефісенти» одягла сіру сукню з укороченим кардиганом, а як взуття вибрала світлі кросівки New Balance. Шопінг пройшов вдало: Анджеліна несла в руках пакети з бутика.

Шопінг пройшов вдало

Шопінг пройшов вдало

При цьому, крім одягу, обидві Джолі (Захара відмовилася від прізвища Бреда Піта) ще завітали до нью-йоркського бістро та магазину східних ароматів.

У Мережі почали обговорювати нову появу актриси та Захари.

«Оце я розумію – стиль багатої матусі»;
«Ідеальна! Стільки смаку у кожному русі»;
«Приголомшливий образ», – написали блогери.

Стільки смаку у кожному русі

Стільки смаку у кожному русі

Захара та прізвище батька

У Бреда Пітта та Анджеліни Джолі після розлучення залишилися шестеро дітей – троє прийомних та троє біологічних. Прийомні діти Анджеліни та Бреда були усиновлені обома партнерами та мають подвійне прізвище Джолі-Пітт, як і біологічні.

Бред Пітт та Анджеліна Джолі. Фото: Getty Images

Бред Пітт та Анджеліна Джолі. Фото: Getty Images

Мають, але вже не всі. Восени 2023 року Захара дала зрозуміти, що не пов’язує своє життя із Бредом Піттом. Дівчина вступила до жіночої спільноти Alpha Kappa Alpha у коледжі Спелман. Захара виступила на церемонії та перед своєю промовою представилася. Вона назвала своє друге ім’я, а ось друге прізвище не згадала.

«Мене звуть Захара Марлі Джолі. І я пройшла весь шлях від Голден Стейт до міста, повного ангелів – Лос-Анджелеса, Каліфорнія», – повідомила представниця зіркового сімейства.

Захара та Анджеліна. Фото: Getty Images

Захара та Анджеліна. Фото: Getty Images

Нині Захара навчається на другому курсі коледжу Спелман. Це історично перший жіночий коледж в Атланті штату Джорджія для темношкірих студенток.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *