Він лютує: як репер P.Diddy реагує на скандал навколо шокуючого відео з побиттям коханої

Скандал, у центрі якого опинився репер P.Diddy (справжнє ім’я – Шон Комбс), набирає обертів. Нагадаємо, нещодавно до Мережі потрапив запис камер відеоспостереження, зроблений в одному з лос-анджелеських готелів у 2016 році: на кадрах видно, як музикант жорстоко б’є свою тодішню подругу, співачку Кессі Вентуру. Дівчина, до речі, ще восени 2023 року звинуватила ексбойфренда у домашньому насильстві, але вже за 24 години відкликала позов.

Комбс, який до цього заперечував свою провину, записав ролик з вибаченнями. Репер зізнався, що тоді в його житті був темний період, він упав на саме дно, але зараз видерся за допомогою психотерапії та готовий відповідати за свої провини.

Кессі Вентура та P. Diddy. Фото: Getty Images

Кессі Вентура та P. Diddy. Фото: Getty Images

Щоправда, повірили йому не всі. Наприклад, адвокат Кессі заявила, що це просто спроба врятувати себе від тотального засудження оточуючих. А нещодавно джерело з близького оточення виконавця підтвердило здогади про нещирість вибачень P.Diddy. Інсайдер розповів виданню New York Post, що Комбс буквально в сказі від цієї ситуації.

«Він лютує. Особливо через відео. Він наполягає, що у ролику не розказано всю історію того, що трапилося. Не те щоб він виправдовував те, що сталося, але він каже, що це спеціально обране відео».

Він лютує через відео. Фото: Getty Images

Він лютує через відео. Фото: Getty Images

Мало того, Комбс вважає, що його підставили: нібито хтось опублікував вищезгадані кадри на тлі обшуків, що пройшли в особняку репера, щоб остаточно його дискредитувати. Виходить, що музикант вибачився, але не від щирого серця. А даремно: найімовірніше, приводів публічно каятися і просити вибачення у репера з часом тільки додасться. Та їх уже побільшало: кілька днів тому модель Крістал Маккінні звинуватила P.Diddy у сексуальному та психологічному насильстві.

Дженніфер Лопес під прицілом

Акторка та співачка зустрічалася з P.Diddy зовсім недовго – з 1999 по 2001 рік, і встигла взяти участь лише в одному скандалі. Цей розділ у житті співачки закінчився давно, але пожинати плоди тих стосунків їй доводиться і зараз.

Інсайдер Daily Mail повідомив, що зірка насправді дуже стривожена та розчарована через скандальний ролик. У стосунках Лопес з ним були «бурхливі злети та падіння», але вона реперу довіряла.

«Те, що він зробив і в чому його звинувачують, це дуже погано. Їй огидно, що людина, якій у якийсь момент її життя вона так довіряла, зрештою перетворилася на таке. Це тривожно бачити», – зазначило джерело.

Дженніфер Лопес. Фото: Getty Images

Дженніфер Лопес. Фото: Getty Images

При цьому сама співачка коментувати інцидент публічно не збирається, оскільки «це не її історія», але не виключає, що висловиться, якщо її попросять прямо.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *