Дивні ігри: поведінка Дженніфер Лопес продовжує дивувати прихильників

Стосунки Бена Аффлека та Дженніфер Лопес цікавлять, здається, всіх без винятку – починаючи з простих прихильників пари до професійних астрологів. Навіть голлівудські рієлтори активно підігрівають чутки про швидке розлучення зірок! Повз саму Джей Ло чутки, звісно, не проходять: спочатку співачка намагалася обходитися тонкими натяками, а потім і зовсім зухвало відповіла на пряме запитання репортера.

У будь-якому разі, ясності для розуміння ситуації не побільшало. А нові фото Дженніфер тільки підлили олії у вогонь.

Олія у вогонь

Олія у вогонь

Папараці нещодавно спіймали Лопес в Лос-Анджелесі: обручка начебто б і на місці… Але користувачі Мережі виявили на фото тривожний знак: вони впевнені, що Джей Ло спробувала приховати прикрасу за допомогою довгих рукавів.

«Живіт у всіх на виду, а ось улюблене колечко не розглянути – підозріло…»;
«З таким успіхом можна було і не одягати його зовсім»;
«Вони точно грають з нами в якісь дивні ігри»;
«Вона носитиме цю обручку навіть після розлучення – тільки заради того, щоб люди питали її про це», – обговорюють читачі Daily Mail.

Обручка начебто є

Обручка начебто є

З приводу дивних ігор: після появи новин про можливе розлучення Бен Аффлек був помічений без обручки. А вже наступного дня він як ні в чому не бувало з’явився на публіці разом із Дженніфер Лопес.

Нагадаємо, раніше з’явилася інформація, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються. Такого висновку дійшли фанати, які побачили співачку одну на килимовій доріжці Met Gala-2024. Потім виконавицю помітили під час огляду нового особняка. Бен теж нібито вирішив переїхати до окремого будинку. Папараці з’ясували, де тепер мешкає актор.

За інформацією американських ЗМІ – новий будинок Аффлека

За інформацією американських ЗМІ – новий будинок Аффлека

Котедж Аффлека, за даними Mirror, знаходиться за два квартали від будинку його колишньої дружини Дженніфер Гарнер. Джерело припустило, що Бен хоче бути ближчим до дітей – Вайолет, Серафіни та Семюеля. Артист орендує нове житло за 100 тис. дол.

На території 10 тисяч квадратних метрів розташований приватний тенісний корт, басейн і задній двір, обладнаний усім необхідним для відпочинку. Зазначається, що місце досить тихе, придатне для усамітнення.

Лопес та Аффлек. Фото: Getty Images

Лопес та Аффлек. Фото: Getty Images  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *