Ретельно приховуючи домашні проблеми: принц Вільям та його старший син з’явилися на публіці

Після скасування всіх королівських обов’язків – на тлі оголошених виборів у Великобританії – принц Вільям знову з’явився на публіці. 41-річний спадкоємець престолу був присутнім на грі фіналу Кубка Англії. І не один, а з сином, 10-річним принцом Джорджем, який, як відомо, є затятим футбольним уболівальником. З королівської ложі стадіону Вемблі батько та син спостерігали за напруженою грою між командами «Манчестер Сіті» та «Манчестер Юнайтед». При цьому юний Джордж був абсолютною копією свого тата. Обидва були в темно-синіх костюмах і схожих смугастих краватках.

22 березня 2023 року Кейт Міддлтон шокувала багатьох відвертим зізнанням. Принцеса Уельська опублікувала відеозвернення та розповіла, що лікарі діагностували їй рак. За словами монаршої особи, пухлину у неї виявили на початку 2024 року під час операції на черевній порожнині. Кейт до останнього планувала приховувати страшну правду, але інформація про стан її здоров’я з’явилася у розпорядженні деяких британських таблоїдів. Відразу після встановлення діагнозу чоловіка принца Вільяма розпочала курс хімієтерапії. Вона зазначила, що найскладніше їй було розповісти про хворобу дітям та переконати їх у тому, що все буде добре.

Вільям та Джордж на футбольному матчі

Вільям та Джордж на футбольному матчі

Найважче дізнатися про хворобу матері було маленькому принцу Луї, якому зовсім недавно виповнилося шість років. А ось старшому синові Кейт Міддлтон і принца Вільяма Джорджу довелося різко подорослішати. Нещодавно хлопчика разом із батьком застали на грі фіналу Кубка Англії з футболу. Користувачі Мережі зазначили, що 10-річний принц став мати більш серйозний вигляд, і що найголовніше – надав велику підтримку батькові, якому доводиться зберігати спокій попри всі переживання.

Джордж підтримує батька

Джордж підтримує батька

Втім, і дитяча безпосередність Джорджа поки що нікуди не поділася: він не міг стримувати емоції й вболівав за улюблену команду, кричав, закривав обличчя руками та схоплювався з місця. В результаті матчу «Манчестер Юнайтед» здобув перемогу з рахунком 2:1 над своїм суперником «Манчестер Сіті».

Дитяча безпосередність

Дитяча безпосередність

Про те, коли Кейт Міддлтон знову з’явиться на публіці, поки що нічого невідомо. Раніше з’являлася інформація, що принцеса може повернутися до виконання обов’язків ближче до літа. Але зараз лікування забирає в неї надто багато сил.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *