Станіслав Боклан з ракетою на Москву, секс з Карін Віар та каскадер Раян Ґослінґ: у кіно з 25 квітня

Цього тижня в українському прокаті покажуть мелодраму, жахи, бойовик, комедію й аніме.

Нічні незнайомці (16+, прем’єра – 25 квітня)

Жанр: мелодрама, країни – Франція, Бельгія

У головних ролях: Алекс Лутц, Карін Віар

Події розгортаються у Парижі. Пізнього вечора у переповненому метро жінка (Карін Віар) випадково штовхнула чоловіка (Алекс Лутц). Бурхлива сварка викликала в учасників інциденту такі сильні емоції, що невдовзі переросла у не менш бурхливий секс у кабінці для фото. Вони могли б попрощатися та ніколи більше не зустрітися, однак зав’язалася розмова. Минуло кілька годин перш ніж випадкові коханці поцікавилися іменами одне одного. Аби ніхто не дошкуляв невчасними дзвінками, обидва телефони полетіли у Сену. До ранку далеко, тож можна дозволити собі прогулятися порожніми вуличками, або ж долучитися до галасливої вечірки.

Мелодрама “Нічні незнайомці” є дітищем Алекса Лутца. Для актора, що зіграв у понад 60 фільмах, це перший проект, який він продюсував, а також четвертий фільм, який він сам знімає за власним сценарієм. Цього разу до написання сценарію долучилася також його партнерка по фільму Карін Віар.

Клаустрофоби: Без сну (18+, прем’єра – 25 квітня)

Жанр: жахи/трилер, країна – Ірландія

У головних ролях: Міллі Брейді, Полліанна МакІнтош, Акшай Кумар

Подвійно сліпим експериментом фармацевти називають дослідження, під час якого ані піддослідний, ані той, хто проводить дослід, не знають яку дію мають спричинити нові ліки. Для такого досліду було запрошено групу добровольців. Фінансова нагорода зіграла свою роль, до того ж Клер (Міллі Брейді) нікуди було йти після сварки з хлопцем. Замкнені в стерильних лікарняних умовах, піддослідні не мають права лишати приміщення. Пройде зовсім не багато часу, коли за поведінкою керівниці експерименту місіс Берк (Полліанна Макінтош) стане зрозуміло, що все пішло не за планом. Після отриманого препарату кожен, хто засне, одразу ж помре. Окрім спроб покинути приміщення, на кожного з чекає боротьба із самим собою та сильним бажанням спати.

Трилер та жахи “Клаустрофоби: Без сну” знято в Ірландії. За режисуру відповідав Ієн Гант-Даффі, а сценарій написав Дарах МакГаррігл. Це другий спільний фільм для творчого дуету. Провідну роль довірили британській акторці Міллі Брейді (“Меч короля Артура”).

Каскадер (прем’єра – 25 квітня)

Жанр: бойовик/драма/трилер, країна – США

У головних ролях: Раян Ґослінґ, Емілі Блант, Аарон Тейлор-Джонсон

Джоді Морено (Емілі Блант) знімає свій перший фільм у якості режисера. Вона дуже старається та хвилюється. Добре, що на знімальному майданчику завжди є кому її підбадьорити. Кольт (Раян Ґослінґ) – каскадер. Колись вони зустрічалися з Джоді, а нині просто працюють разом та підтримують одне одного. Кольт дублює актора, який грає головну роль. Якось цей актор безслідно зникає. Ніхто не може знайти його, а це означає, що Джоді не зможе дознімати свій дебютний проект і це зруйнує її кар’єру. Кольт дуже не хоче, щоб так сталося, тож погоджується стати на деякий час детективом та розшукати актора, який невідомо куди подівся.

Комедія та бойовик “Каскадер” зібрав під своїми знаменами зірок першої величини. Раян Ґослінґ за час своєї кар’єри знявся у понад 100 проектах, а Емілі Блант майже у 150-ти. Обоє мають нагороду “Золотий глобус”. Фільм знято за мотивами популярного серіалу з 1980-х років. Над проектом працювали починаючи з 2010 року.

Крашанка (прем’єра – 25 квітня)

Жанр: комедія/сімейний, країна – Україна

У головних ролях: Станіслав Боклан, Олеся Жураківська, Дарья Легейда

Вони давно не збирались разом, але цього року вирішили відсвяткувати разом Великдень. Дві сестри (Олеся Жураківська, Даша Легейда) та брат (Володимир Гладкий) приїздять до будинку свого дитинства, де мешкає їхній тато (Станіслав Боклан). Сусіди кажуть, що з початком війни старий став геть дивний і увесь час проводить у своїй майстерні. Допоки діти не можуть розібратися що ж саме не так з їхнім батьком до справи береться онук. Виявляється той будує ракету, аби уразити нею ворожу столицю. Є усі потрібні креслення, та й досвід роботи за плечима чималий. Потрібно лише трохи наполегливості і щоб молодь, яка нічого не тямить, не плуталася під ногами.

Комедія “Крашанка” – один з небагатьох ігрових художніх фільмів, які повністю створено після повномасштабного вторгнення. Державні кошти не залучали, покладаючись на власні вкладення та допомогу інвесторів. Через обмеженість бюджету працювали у максимально стислі терміни. Зйомки проходили у Києві та області впродовж усього 10 днів.

Сім’я шпигуна: Код “Білий” 

(прем’єра – 26 квітня)

Жанр: аніме/бойовик/комедія/мультфільм, країна – Японія

Повнометражний фільм на основі популярної аніме- та манга- франшизи, якої було продано понад 30 мільйонів екземплярів. Гарний і смішний фільм для всієї родини з майстерно відтвореними екшен-сценами від аніматорів Wit Studio, яка подарувала світу популярну “Атаку титанів”.

Він – шпигун. Вона – наймана вбивця. Разом Лойд і Йор ведуть подвійні життя, приховуючи справжню ситуацію від інших та удаючи з себе ідеальну родину. Однак їхня прийомна донька Аня – телепат і знає їхні неймовірні таємниці, хоча батьки й не в курсі. Виїхавши з родиною на зимові канікули подалі від міста, Лойд намагається рухати поточну місію “Операція Стрікс”, однак ситуація ускладнюється, коли до неї помилково долучається Аня та запускає події, що загрожують миру в усьому світ.

Ціну квитків, розклад сеансів в кінотеатрах вашого міста можна подивитися тут:

Мультиплекс
Планета Кіно
Контрамарка
Кіноафіша

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *