Не може забути колишнього: навіщо Кім Кардаш’ян копіює образи Каньє Веста

У недавньому минулому Кім Кардаш’ян та Каньє Вест вважалися однією з найпровокаційніших і при цьому міцних пар серед селебріті. Вони прожили у шлюбі вісім років, чотири рази стали батьками, а на заходах, на яких з’являлися разом, вражали всіх своїм неповторним стилем. У 2022 році все змінилося: зірки розійшлися, причому за класикою жанру – зі скандалами. Були й розбірки в Мережі, і образливі інтерв’ю, кілька разів у справу навіть довелося втрутитися матері Кім.

Сьогодні здається, що пристрасті вщухли, а колишнє подружжя вже давно залишило одне одного в минулому. Ось тільки прихильники репера та зірки соцмереж впевнені – одне одного вони все ще не відпустили. І якщо нещодавно Кім отримувала шпильки під знімками за копіювання дружини Каньє Б’янки Цензорі, то тепер вона знаходить натхнення в образах ексчоловіка.

Каньє Вест і Б'янка Цензорі

Каньє Вест і Б’янка Цензорі

«Не можу сказати, колишня це дружина чи нинішня»;
«Вона зараз схожа на дружину Каньє»;
«Це безумовно образ Цензорі»;
«Має вигляд такий, як його нова дружина. Те саме вбрання», – писали тоді під знімками Кім.

Кім Кардаш'ян

Кім Кардаш’ян

Втім, Кімберлі не раз дражнила Каньє, беручи як референс образи його дружини. Однак Кім і не думає зупинятися у своїх бьюті-оммажах – тепер вона копіює стиль Каньє. Нещодавно зірка з’явилася на прогулянці в оверсайз вбранні чорного кольору. Мішкуватий одяг приховував форми Кардаш’ян, якими вона так пишається – такі вбрання нетипові для зірки.

Мішкуватий одяг

Мішкуватий одяг

Прихильники впевнені: Кім все ще любить колишнього, а його щастя з новою дружиною, яке пара так активно виставляє напоказ, лише підігріває її почуття. Нещодавно Кардаш’ян розлучилася з Оделлом Бекхемом-молодшим. Зірку реаліті-шоу та футболіста пов’язували романтичні стосунки протягом кількох місяців.

«Кім та Оделл останнім часом займаються своїми справами. Кім дуже зайнята і не збирається вступати у серйозні стосунки. Вона прагне бути практичною мамою. Кім і Оделл завжди були відкриті та чесні щодо свого майбутнього, чи то разом, чи окремо», – розповідають журналістам близькі екскоханих, коментуючи їхній розрив.

Оделл Бекхем-молодший

Оделл Бекхем-молодший

Ось тільки багато хто впевнений – справжня причина розставання не в прагненні бути найкращою мамою, а в тузі за колишнім чоловіком, про що красномовно говорять її останні образи.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *