Меган Маркл боїться, щоб діти не повторили їхню із принцом Гаррі сімейну драму

Колишня американська акторка та британський принц допустили низку образливих одкровень про членів королівської родини в інтерв’ю Опрі Вінфрі, документальному фільмі Netflix і мемуарах Гаррі. Попри це, Меган сподівається налагодити стосунки із родичами чоловіка. Виходить, як в анекдоті: все йде за планом, тільки це не той план.

Герцогиня Сассекська не спілкується зі своїми рідними – батьком Томасом Марклом та його дітьми Томасом та Самантою. Вона переживає через те, що їхні з Гаррі діти, принц Арчі та принцеса Лілібет, почуватимуться самотніми. Меган побоюється, що син і дочка зрештою не матимуть відносин з дітьми Кейт Міддлтон і принца Вільяма.

«Маркл стурбована тим, що у її дітей не буде жодних реальних стосунків зі своїми королівськими кузенами Джорджем, Шарлоттою та Луї. Меган подобається ідея мати велику щасливу сім’ю, і вона ненавидить, коли люди описують її дитинство та сім’ю як нещасливі. Вона жахається від того, що історія повториться», – повідомив королівський біограф Том Квінн.

Меган Маркл із сином Арчі

Меган Маркл із сином Арчі

Після рішення скласти королівські повноваження у 2020 році Меган та Гаррі влаштувалися в Монтесіто. Арчі був лише рік, коли вони переїхали з Великобританії до США, Лілібет народилася вже у Каліфорнії.

«Друг пари – один із небагатьох аристократичних друзів Меган часів її перебування при палаці – сказав мені, що Меган справді сумує за деякими аспектами життя у Великобританії. Вона турбується, що її діти звинувачуватимуть її, якщо вони ніколи не побачать своїх кузенів і, ставши дорослими, відчують, що їх позбавили того, що могло б бути веселим та осмисленим існуванням у Великобританії як працюючих членів королівської родини», – цитує Mirror Квінна.

Меган сумує за безтурботним британським життям

Меган сумує за безтурботним британським життям

У травні 2024 року принц Гаррі має повернутися на батьківщину, щоб відсвяткувати десяту річницю «Ігор Нескорених». 8 травня герцог Сассекський виступить із промовою на спеціальній службі у соборі Святого Павла у Лондоні. Досі незрозуміло, чи приєднаються Меган, Арчі та Лілібет до Гаррі у цій поїздці чи він вирушить один, залишивши сім’ю до США.

Молодший син короля Чарльза III переживає за безпеку дружини та дітей. Це пов’язано з його нещодавнім судовим програшем в апеляції на лютневу ухвалу Високого суду Великобританії. У 2020 році британський уряд заявив йому, що він не отримає такого ж фінансованого державою поліцейського захисту на батьківщині після відмови від свого статусу працюючого члена королівської родини.

Беззахисна пара

Беззахисна пара

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *