Скарлетт Йоганссон зізналася: вона ледь не закохалася в нареченого Зої Кравіц Ченнінга Татума

39-річна актриса та її 44-річний партнер презентували картину «Забери мене на місяць» на площі Лінкольна AMC у Нью-Йорку. Скарлетт вибрала костюм бежевого кольору в дрібну клітку. Укорочений топ, декорований вишивкою, і спідниця простого прямого крою підкреслили струнку фігуру актриси. У розрізі було видно частину об’ємного татуювання Йоганссон під грудьми.

Зірці зробили гламурний макіяж з ефектом smoky easy та глянсовим блиском коралового кольору. Її волосся зібрали в елегантну зачіску з випущеними кучерями. З прикрас Скарлетт обрала блискучі сережки-блюдця, лаконічний золотий браслет і каблучку з великим каменем.

На килимовій доріжці актрису підтримав чоловік Колін Жост. Він одягнув блакитну сорочку з принтом, чорний костюм вільного крою та білі черевики. Скарлетт також позувала з партнером по проєкту. Ченнінг Татум постав у чорній шовковій сорочці без краватки з розстебнутими верхніми ґудзиками, компанію їй склали відповідний костюм у тонку смужку та мокасини з чорної шкіри.

Колін Жост та Скарлетт Йоганссон. Фото: Getty Images

Колін Жост та Скарлетт Йоганссон. Фото: Getty Images

У романтичній комедії Татум грає чиновника НАСА, який спостерігає за висадкою «Аполлона-11» на Місяць. Йоганссон дісталася роль менеджера з маркетингу, дівчину найняли для зйомок фальшивої висадки на Місяць у разі непередбачених обставин. Їхні персонажі конфліктують та фліртують, поки розробляють запасний план.

«Ми так мило зустрічаємося, а потім не розуміємо, що насправді ми начебто працюємо як полярні протилежності. Отже, тут багато розбіжностей. Він працює суворо за правилами, у ньому тонна чесності. Він трохи схиблений на контролі, а я просто не те, що він може контролювати», – цитує Daily Mail зірку.

Скарлетт Йоганссон і Ченнінг Татум. Фото: Getty Images

Скарлетт Йоганссон і Ченнінг Татум. Фото: Getty Images

Скарлетт зізналася, що їй сподобалося працювати з нареченим актриси Зої Кравіц. За її словами, Ченнінг справжній професіонал і в роботі його відрізняє поступливість.

«Я б сказала, що в нього неважко закохатися. Він просто дуже харизматичний… Абсолютно привабливий хлопець. Я думаю, що між нами була просто легка хімія, і знову ж таки він тішить око», – додала голлівудська актриса.

У фільмі «Забери мене на місяць» під керівництвом Грега Берланті також знімаються Вуді Гаррельсон, Рей Романо та Джим Раш.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *