Скандал у сім’ї як привід для бізнесу: Меган Маркл запускає розкішний лайфстайл-бренд

Колишня американська акторка запустила лайфстайл-бренд American Riviera Orchard. Він почав роботу одночасно в соцмережах та на вебсайті. Бренд був заснований у 2024 році в Монтесіто штату Каліфорнія, де Маркл і принц Гаррі живуть після складання королівських повноважень із двома дітьми – 4-річним сином Арчі та 2-річною дочкою Лілібет.

Невістка британського короля скористалася своїм титулом, який їй заборонено транслювати з комерційною метою після «Мегзіту». Маркл у проєкті представлена як «Меган, герцогиня Сассекська».

Меган, герцогиня Сассекська

Меган, герцогиня Сассекська

Судячи з кадрів, це бренд про стиль життя. Відео є добіркою епізодів, на яких зірка серіалу «Форс-мажори» доглядає свій будинок, розставляє квіти й готує їжу на кухні. Бренд зосередиться на товарах для дому, саду, харчових продуктах та товарах для розкішного способу життя. Невідомо, чи було подано заявку на товарний знак, проте бренд вироблятиме не лише продукти, а й столові прилади – ножі, виделки, ложки, кулінарні книги, а також каву. Все це можна буде придбати як онлайн, так і офлайн – Меган відкриє власний магазин.

Скандал – двигун торгівлі

Скандал – двигун торгівлі

Дизайн проєкту розробила компанія, з якою Меган працювала під час акторської кар’єри для створення свого нині неіснуючого блогу про стиль життя The Tig у 2014 році. Блог, як і інші соцмережі, їй довелося видалити перед весіллям з принцом Гаррі, як того вимагав суворий королівський протокол.

«Є причина, через яку я працювала з талановитою командою Article протягом десяти років: їхня увага до деталей, креативність і турбота, вдумливий підхід до дизайну, а також до досвіду користувача», – повідомила герцогиня Сассекська.

Увага до деталей

Увага до деталей

Меган розкритикували не лише за спекуляції на зв’язках із британською монархією, а й за вибір часу для запуску нового проєкту.

«Герцоги Сассекські, на мою думку, нічого не роблять випадково, і час часто має вирішальне значення. Це безпомилковий вибір, коли вони вважають, що інформація буде максимально ефективною. Вони нічого не роблять просто так», – вважає королівський експерт Річард Фіцуїльям.

До монархії зараз прикута підвищена увага. Чарльз III проходить лікування після того, як у нього виявили рак. Кейт Міддлтон відновлюється після операції на черевній порожнині. Крім того, вона потрапила у скандал через підроблене фото з дітьми, випущене у День матері. Зникнення принцеси Уельської з публічного простору підігріло чутки про те, що принц Вільям зраджує її з маркізою Чамлі.

Глибина розколу між братами вражає

Глибина розколу між братами вражає

Запуск нового бізнесу Маркл також прив’язала до принцеси Діани. Саме цього дня принци Вільям і Гаррі вшанували пам’ять покійної мами на спеціальному заході. «Возз’єднання» двох братів показало всю глибину розколу між ними. Принц Уельський виступив перед публікою в Лондоні особисто, а герцог Сассекський вийшов на зв’язок зі свого маєтку в США. При цьому відео з Гаррі включили лише після того, як Вільям залишив церемонію.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *