Мене змушують бути красивою: Брітні Спірс довелося доводити реальність її голих фото

42-річна поп принцеса продемонструвала фігуру, позуючи повністю оголеною на приватному пляжі. На відміну від попередніх знімків, цього разу Брітні стояла обличчям до камери та ледве прикривала свої інтимні місця. Знімки були зроблені чоловіком, судячи з тіні, яку можна було побачити в її ранніх постах.

Таким чином співачка спростувала припущення прихильників, що вона публікує старі фото. Спірс розповіла, наскільки важлива для неї чесність. Вона висловилася про необхідність купити новий засіб для вмивання, а потім заявила, що, на її думку, «користь від того, щоб говорити правду, має вирішальне значення».

«Будьте з людьми, які точно знають, у чому ваша правда. Вони не лише прикривають вашу спину, вони змушують вас бути дуже красивими», – сказала Брітні.

Гола правда

Гола правда

Водночас актриса фільму «Перехрестя» поскаржилася на втрату гаджета. Виявилося, що Спірс загубила свій телефон і досі не знає, хто ним заволодів. Зірка вважає, що передчувала втрату.

«Реальна історія! У мене було побачення з другом, а наступного дня зник мій телефон із блискітками, в якому було все за шість років! До речі, я ніколи у житті не втрачала телефон! Я завжди знаходила! У будь-якому випадку чомусь напередодні зустрічі з цією людиною я спеціально сфотографувала свої телефони разом! Наче я підсвідомо знала, що його вкрадуть! І чорт забирай… його немає вже 8 місяців!» – зазначила Брітні.

Мінус один

Мінус один

Виконавці хіта Toxic особливо шкода свого телефону через дорогі її серцю фотографії. Спірс неприємно думати, що хтось отримав доступ до її особистого життя. Ще один містичний збіг зірка бачить у моменті, коли телефон загубився.

«Він у мене був ще у 2016 році, і на цьому телефоні було так багато фотографій моїх дітей і таке інше! Подумати тільки, що в якогось недоумка зараз мій маленький телефон! Того ж місяця, коли ми з колишнім розлучилися! Речі, які змушують тебе задуматися», – додала Брітні.

Брітні переживає за фото

Брітні переживає за фото

Танцівниця та співачка вийшла заміж за Сема Асгарі у червні 2022-го і розлучилася у серпні 2023 року. Фітнес-тренер запевнив, що не має наміру говорити погано про сімейне життя з Брітні.

«Я продовжу розвиватись. Я родом із місця, де ми святкуємо наше минуле. Я з любов’ю озираюсь назад. Моє минуле було благословенним і прекрасним», – додав Сем.

Сем Асгарі

Сем Асгарі

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *