Вікторія Бекхем відвідала елітний ресторан і отримала тонну критики на свою адресу

Колишня солістка гурту Spice Girls отримала перелом ноги після невдалих занять у домашньому спортзалі. Вікторія ходить у спеціальному фіксаційному черевику, спираючись на милиці. Проте травма не заважає зірці вести звичний богемний спосіб життя. Нещодавно її помітили у ресторані Dorian у Ноттінг-Хіллі у західному Лондоні.

Бекхем провела затишний вечір за вечерею з друзями у закладі, відзначеному зіркою Мішлен. Модельєр зробила ставку на образ у total black. Вона обрала подовжений джемпер та щільні легінси. Від холодної погоди її захистило елегантне вовняне напівпальто.

Завжди елегантна Вікторія

Завжди елегантна Вікторія

Вікторія не стала зраджувати своїм звичкам через травму – на здорову ногу вона одягла замшевий чобіток на тонкій шпильці. З прикрас дизайнерка обрала кілька тонких браслетів на зап’ястя та каблучку з пристойним діамантом на мізинці. Образ завершили сонцезахисні окуляри.

Співачку привіз водій на чорному позашляховику Maserati вартістю 200 тисяч фунтів стерлінгів. При цьому замість того, щоб зупинитись на узбіччі, чоловік заїхав на тротуар, щоб Вікторії залишилося зробити кілька кроків до входу. Помічник дружини футболіста Девіда Бекхема припаркувався під навісом ресторану, перегородивши більшу частину проходу для пішоходів.

Винятки підтверджують правила

Винятки підтверджують правила

Обурені британці не стали знижувати стан здоров’я артистки та зацькували її за зневажливе ставлення до закону.

«Вона почувається VIP-персоною, і показує, що правила існує не для всіх, не для обраних»;
«У чому проблема зробити зайві два кроки, навіть на милицях, водій міг би їй допомогти»;
«Чому б ні, якщо за це їй нічого не буде. Максимум – водієві випишуть штраф на суму менше, ніж вона залишила чайових в Dorian»;
«Послуга від дверей до дверей – цілком у характері Вікторії», – написали у коментарях.

У ресторані Вікторія відсвяткувала разом зі своєю командою закінчення насиченого сезону, під час якого її остання колекція мала успіх на Тижні моди у Парижі. На показі її підтримали чоловік, діти та невістка Нікола Пельтц. Девід Бекхем у якийсь момент навіть узяв дружину на руки, побачивши, як їй непросто пересуватися на милицях.

Девід та Вікторія на Тижні моди в Парижі

Девід та Вікторія на Тижні моди в Парижі

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *