Син Джини Лоллобриджиди заявив, що молодий коханий акторки пограбував її перед смертю

Джина Лоллобриджида славилася красою та чуттєвістю. Її харизма підкорила багатьох чоловіків зі світу кіно, політики та шоубізнесу. Проте останніми роками актриса жила в «рожевих окулярах» – вона стала жертвою свого 36-річного помічника Андреа П’яццоли. Він привласнив собі мільйони євро, що належали кінозірці, незадовго до її смерті. Фаворита італійки засудили до трьох років ув’язнення у листопаді 2023 року. Про цю трагедію розповів єдиний син актриси, Мілко Скофич-молодший.

Андреа з’явився у житті Джини, коли йому було 21 рік. Юнак підробляв на знаменитій рожевій віллі актриси, виконуючи різні доручення. Йому вдалося завоювати довіру господині. Незабаром П’яццолла став правою рукою зірки фільму «Імперська Венера». Він огорнув її своєю увагою і зробив усе, щоб Лоллобриджида посварилася із сином.

Лоллобриджида та П'яццола

Лоллобриджида та П’яццола

Мілко пояснив, що Андреа зображував кохання та поклоніння стосовно його матері. Джина була підкорена таким відвертим обожнюванням з боку гарного молодого чоловіка.

«Цей шахрай досить швидко зрозумів, що якщо їй потішити, то отримаєш бажане. Отже, він втішив їй. Це було неймовірно. Коли він розмовляв із нею, він майже стояв перед нею навколішки», – поділився син артистки.

Поступово Андреа повністю заволодів увагою Джини. Він почав обмежувати її спілкування із близькими. Це стривожило Мілко. «Тепер я знаю, що він ізолював її від нас», – повідомив син актриси. В результаті маніпуляцій П’яццоли Лоллобріджида протягом п’яти років не спілкувалася зі спадкоємцем.

Лоллобріджида із сином

Лоллобріджида із сином

Перед смертю кінодіви їй вдалося возз’єднатися із сином. Саме Мілко був поряд з матір’ю в останні дні.

«Однією з останніх фраз, що вона мені сказала, була: “Я все зробила неправильно”. Мама була дуже, дуже схвильована, бо не бачила мене довгий час. Думаю, тоді вона усвідомила все, що втратила, і що жила в брехні. Вона продовжувала говорити: “Ні, ні, ні”», – відверто висловився Скофич.

Актриса незадовго до смерті

Актриса незадовго до смерті

Джина пішла з життя в січні 2023 року. Їй було 95 років.

«Я тримав її за руку. Вона померла наступного дня незадовго до полудня. Резолюції не було. Жодного миру», – поділився єдиний син актриси.

Лоллобриджида у 50-х роках ХХ століття

Лоллобриджида у 50-х роках ХХ століття

Він із гіркотою вказав, що Андреа не було поряд у цей момент.

«І цього боягуза – цього чортового боягуза – там не було. Він забрав у неї все і раптом, коли побачив, що напередодні смерті вона була непритомна, пішов і не повернувся», – обурився чоловік.

Коли заповіт актриси було опубліковано, з’ясувалося, що Джина розділила своє майно між сином та П’яццоллою, але грошей залишилося дуже мало.

«Лише коли в рамках розслідування ми побачили її банківські книжки з її рахунку в Монте-Карло, я зрозумів, що цей хлопець щойно її повністю пограбував. Сім днів на тиждень протягом року він брав кредитну картку її компанії о 3 годині ночі й знімав 1500 євро. Наступного дня після того, як вона поклала в банк чек від продажу своїх прикрас, 4,5 мільйона євро було переведено на офшорний рахунок. Я зрозумів, що цей шахрай був дияволом», – заявив спадкоємець легенди світового кіно.

Цей шахрай був дияволом

Цей шахрай був дияволом

На цей час П’яццолла використав право оскаржити свій вирок. Йому також пред’явлено ще два звинувачення у відмиванні грошей та шахрайстві, які будуть розглянуті в суді у 2024 році. Мілко ще не вирішив, чи заперечуватиме він заповіт матері. Він лютує через те, що Андреа залишили права на фотографії, картини, скульптури та фільми Джини, але хоче залишити цю історію в минулому.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *