Сексуальність без вульгарності: зірка серіалу Клон Джованна Антонеллі знялася оголеною

Зірка культового серіалу «Клон» веде здоровий спосіб життя. Джованна підтримує фігуру стрункою завдяки регулярним тренуванням. При цьому Антонеллі знімається у нових проєктах та виховує трьох дітей. 47-річна актриса продемонструвала підтягнуте тіло у сміливій фотосесії.

Екранна Жаді постала перед камерою зовсім оголеною. Волосся телезірки розпустили та поклали в пружні хвилі. На обличчя Джованни нанесли стриманий нюдовий макіяж. Область навколо очей прикрасили мерехтливими стразами. Артистка прикрила руками оголені груди. Багатодітна мати посміхалася у камеру.

Постала перед камерою оголеною

Постала перед камерою оголеною

Прихильники Антонеллі залишили для неї багато компліментів. Деякі пожартували, згадуючи про найпопулярнішу героїню Джованни.

«Ратуйся, якщо дядько Алі тебе побачить!»;
«Як мені подобається проявляти цю природну сексуальність! Ви бачите жінку? Це не обов’язково про вульгарність»;
«Чудово, ідеально та нічого банального! Приклад, як зробити справжнє ню!»;
«Ти вразила мене цими фотографіями»;
«Обідала та подавилася від такої краси»;
«Богиня! Прекрасна Джо!»;
«Ти знаєш, що найкрасивіша у світі?»;
«У словнику немає жодного слова, здатного висловити таку красу»;
«Дядько Абдул шокований», – висловилися підписники.

Ідеально та нічого банального

Ідеально та нічого банального

Тим часом прихильники Джованни чекають на її майбутнє інтерв’ю з колишнім чоловіком – Мурілу Бенісіу. Артисти зблизилися під час зйомок серіалу «Клон». У 2005 році у них народився син П’єтро. Однак незабаром після його появи пара розпалася. Джованна судилася з Бенісіу, через що, зокрема, розпався її шлюб з американським бізнесменом Роберто Локашіо.

Джованна Антонелли та Мурілу Бенісіу

Джованна Антонелли та Мурілу Бенісіу

Через довгі роки Антонеллі та Бенісіу возз’єдналися, щоб знятися в жартівливому ролику про своїх героїв. Джованна танцювала «східний танець» із пов’язаним на неї посудом. Екранний Лукас із подивом дивився на екскохану. Зараз актриса перебуває у стосунках з Леонардом Ногейром, а Мурілу ще вільний після розлучення з виконавицею ролі Мел – Деборою Фалабеллою.

«Чи маю я кризу через вік? Я завжди почуваюся добре. У мене криза часу, точніше криза нестачі часу, щоб зробити все, що хочу. Критика і похвала для мене вже – те саме. У мене є самооцінка, відповідальність та повноваження. Я обрала кар’єру, яка не заважає мені займатися продюсуванням через мій вік», – сказала Джованна у розмові з L’Officiel.

Кризи немає

Кризи немає

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *