Мав пригнічений вигляд: Бен Аффлек став черговою жертвою одкровень Брітні Спірс

Брітні Спірс явно впіймала кураж після виходу своїх мемуарів «Жінка в мені». Співачка дала зрозуміти, що згадала в книзі далеко не всіх, тому багато голлівудських пар досі перебувають під загрозою розлучення через спогади виконавиці хіта Toxic. Спірс оприлюднила архівне фото з Беном Аффлеком, на якому вони з’явилися в компанії авторки пісень Даян Уоррен.

«Він такий приголомшливий актор. Я забула згадати, що цілувалася з Беном тієї ночі… Я, чесно кажучи, забула… Чорт, це божевілля! Хотіла б я розповісти вам, хлопці, історію, яка відбулася раніше!!! О, Боже, я просто пліткарка», – повідомила скандальна співачка.

Цей пост Брітні Спірс вже видалила

Цей пост Брітні Спірс вже видалила

У Мережі відразу ж поповзли жарти про те, який допит із пристрастю влаштує Бену його дружина Дженніфер Лопес. 54-річна співачка та актриса відома своїм ревнивим характером. Аффлек своїм виглядом немовби підтвердив ці іронічні коментарі. Актора вперше помітили на вулиці у Лос-Анджелесі після одкровень Брітні. Він відвозив до школи свого 10-річного сина Семюеля від шлюбу з Дженніфер Гарнер.

Бен Аффлек із сином Семюелем

Бен Аффлек із сином Семюелем

Чоловік Джей Ло постав у кремовій футболці, картатій сорочці та мішкуватих джинсах. Компанію вбранню у стилі casual склали різноколірні кросівки. Бен, який і так часто стає об’єктом для мемів зі своїм сумним виглядом, мав ще більш пригнічений вигляд. Він не відповідав на запитання сина і навіть не відреагував на папараці.

Об'єкт для мемів

Об’єкт для мемів

Пізніше Брітні видалила свій скандальний пост, але інтернет пам’ятає все. Примітно, що на момент інтрижки акторові було 27 років, а співачці всього 18. Фото було зроблено на початку 2000-х, коли між Беном та Дженніфер вперше спалахнув роман, але їхні стосунки не завжди складалися гладко. Пізніше зірки розлучилися і возз’єдналися лише багато років потому. У липні 2022 року закохані нарешті зіграли весілля.

Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес

Брітні виходила заміж тричі – вона пов’язувала себе шлюбами з Джейсоном Александром, Кевіном Федерлайном і Семом Асгарі. Нині поп принцеса перебуває у процесі розлучення із третім обранцем.

Брітні Спірс та Колін Фаррелл

Брітні Спірс та Колін Фаррелл

У своїй книзі Спірс докладно описала двотижневу інтрижку з Коліном Фарреллом. Але найбільше від зірки дісталося її колишньому бойфрендові Джастіну Тімберлейку. Актора фільму «Час» вона звинуватила у численних зрадах. Крім того, володарка премії «Ґреммі» зізналася, що у 19 років зробила аборт від співака, оскільки він не був готовий ні до сімейного життя, ні до батьківства.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *