Секс раз на місяць: Тарас Тополя закликав жінок надсилати свої еротичні відео чоловікам у ЗСУ

З перших днів великомасштабного вторгнення Тарас Тополя та його гурт “Антитіла” записалися до ТРО добровольцями, а потім сім місяців відслужили парамедиками у складі ЗСУ. З серпня 2022 відрядили до президентського полку за наказом Залужного. В інтерв’ю проєкту ТСН “Наодинці” співак розповів про те як побачив першого зрадника, чому не вбив жодного росіянина, та що потрібно робити, щоб під час війни не розпадалися сім’ї і якою мірою важливий тут секс.

“Війна розлучила мільйони людей. Побутові обов’язки впали на плечі жінки, яка знаходиться в іншій країні. При цьому, це дуже важливо, відсутність сексу. Тому, коли у вас є інтернет, будь ласка, вправляйтеся в режисурі. Знімайте один одному романтичні відео, розкривайте себе як актора і це допоможе. Це допомагає підтримувати сексуальне життя і гормональний рівень. Жінка мусить мати секс, чоловік мусить мати еякуляцію хоча б раз на місяць. Це нормально. Мужик може залізти на порносайт, а може відкрити прекрасне відео від своєї коханої, де б вона не була – в Польщі, чи Америці – насолодитися цим і відіслати їй навзаєм”, – каже Тарас Тополя. 

Тарас вже 11 років одружений з Оленою Тополею

Тарас вже 11 років одружений з Оленою Тополею

Але навіть якщо в сім’ї сталася зрада, то Тополя вважає, що це ще не кінець стосункам. Відношення можна виправити, особливо, якщо базісом сім’ї є діти, котрих люблять батьки – і мати, і тато рівною мірою. Сам музикант каже, що вони з дружиною не зраджували один одному, але він все одно має рецепт, як примиритися. Хоча є випадки, коли розпад сім’ї це на краще.

виховують трьох дітей: синів Марка та Романа, дочку Марію

Подружжя виховує трьох дітей: синів Марка та Романа, дочку Марію

“У мене не було зради, але, якби це сталося, я б одразу подзвонив і сказав. Завжди говорити потрібно. Але є такі сім’ї, що війна виступила каталізатором розпаду і це на краще. Не завжди триматися за родину це є добре. Бо є токсичні аб’юзивні союзи, що війна припинила їх і це добре. Я знаю приклади, коли на жаль сім’ї розпалися, але є й такі, що на щастя звільнилися обидва і почали нову життєву сторінку. Комусь це не приємно чути, але іноді треба розставатися, щоб стати щасливими. Бо в сім’ї хтось буває аб’юзером і це не завжди він”, – вважає Тополя. 

У своїй дружині Тарас впевнений на всі сто відсотків. Але деякі питання, все-таки, не наважився обговорити. А саме, подружжя не будувало ніяких планів на випадок того, що робити Олені, якщо Тарас загине.

“Я фаталіст, якщо прилетіло на два метри лівіше, значить маю ще пожити. Певні речі у нас узгодженні і так, ми розуміємо, що діти мають отримати вищу освіту, а також розвиток не лише у навчанні, а й в інших якихось справах. Я усвідомлював, що якщо загину, то Олена виховає наших дітей за допомогою моїх батьків, рідних та своїх батьків”.

Хоча за той період, котрий Тарас був на передовій, слава богу не було таких ситуацій, коли він був дуже близький до смерті. Хоча гаряче, безумовно було і не одноразово.

“Наш батальон почав нести втрати буквально з перших днів війни. А перші вбиті москалі були на Харківщині. Мій власний перший контакт зі ждуном відбувся на другий чи третій день війни. Він залишився тоді живим, тому що ми як медики попросили припинити з ним чоловічу розмову. Але все йшло до того, що він міг закінчити своє життя. У нього були карти литовищ в Києві, у нього були позначені певні точки на мапі. Все говорило про те, що він був агентом, який чекав росіян. Але він залишився живий, мабуть, у цьому і полягає відмінність нас українців від них. Ми є гуманнішими.

А стосовно вбитих, то я завжди зауважую, що я особисто не приймав участі у відстрілі москалів. Я і гурт “Антитіла” були задіяні у штурмових та оборонних операціях як медична компонента. Ми працювали як парамедики. Але цей шлях ми не обирали самі – так сталося в силу певних обставин та навичок які були набуті ще з 2014 року. Якби нас призначили в якийсь стрілковий підрозділ, чи дали у руки кулемет, чи поставили в розрахунку мінометників, ми б виконували ці завдання. Але так Бог відвів, що на руках гурту “Антитіла” немає крові вбитих. Є кров людей врятованих і це є наша місія”, – говорить музикант.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі «Інформатор Live». Підписати на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *