Іноді втрачаю свідомість: як Шакіра справляється з двома дітьми після розлучення з чоловіком-зрадником

Розставання співачки з Жераром Піке супроводжувалося скандалами, сварками зі свекрухою та боротьбою за опіку над синами Міланом та Сашей. У результаті Шакіра виграла суд і переїхала з дітьми з Барселони до США. Футболіст може відвідувати їх так часто, як захоче. Нині зірка сцени сконцентрувалася на вихованні хлопчиків та кар’єрі.

Артистка намагається присвячувати Мілану та Саші весь вільний час. Заради виховання дітей Шакіра жертвує сном.

«Я знімала кліп, потім була на фотосесії, а потім знову поїхала на зйомки кліпу. Вчора я прийшла додому о сьомій ранку. Мої діти вже чекали на мене, тому я поснідала і залишилася з ними. Іноді навіть не йду спати, доки не настане їхній час спати», – поділилася виконавиця.

Шакіра з Міланом та Сашей

Шакіра з Міланом та Сашей

Шакіра зазначила, що відсутність сну часто дратує її, проте вона не має іншого виходу, адже вона не має партнера, який завжди допоможе. Артистка лише звикає до статусу матері-одиначки й намагається знайти баланс між роботою та вихованням синів.

«Я укладаю їх спати та втрачаю свідомість. Знаєте, я вперше перебуваю у статусі “матері-одиначки”. Це складно. Тепер я відповідаю за двох дітей, цих двох малюків, які так сильно залежать від мене. А я одинока мати, у мене вдома немає чоловіка, який міг би чимось допомогти», – пояснила співачка в інтерв’ю Зейну Лоу.

Я вперше перебуваю у статусі «матері-одиначки»

Я вперше перебуваю у статусі «матері-одиначки»

Шакіра запевнила, що діти підтримують її та розуміють, наскільки для неї важливо створювати музику, залишатися продуктивною та почуватися значущою у суспільстві. Коли сини були молодшими, зірка сцени ставила кар’єру на паузу, бо відчувала сильне почуття провини.

«Щоразу, коли мене затягували до студії для роботи, я відчувала, що залишаю свою сім’ю без нагляду. На той час мені не подобалася моя робота. Я відчувала провину, відчувала, ніби розриваюся, але зараз по-іншому. Я хочу поїхати в тур, виступати для фанатів і стати для них найкращим артистом. А ще хочу бути гарним прикладом для своїх дітей. Це дві найбільші мотивації, які я маю зараз», – підсумувала виконавиця хіта «Hips Don’t Lie».

Гарний приклад для своїх дітей

Гарний приклад для своїх дітей

Шакіра та Піке оголосили про своє розставання у червні 2022 року. Вони жили разом 11 років. Причиною розриву стала зрада Жерара. Після цього дітей футболіста та співачки почали переслідувати папараці. Артистка попросила місцеву пресу залишити її родину у спокої.

Просто фото чи натяк?

Нещодавно Шакіра представила результати зйомки із британською зіркою Люсьєном Лавісконтом. 31-річний актор знявся у серіалах «Емілі в Парижі», «Великий куш», «Все ще пов’язані», фільмі «Кохання збиває з рими» та інших. Співачка вибрала для фотосесії напівпрозорий комбінезон ніжного рожевого кольору на тонких бретельках.

ЗМІ запідозрили новий роман

ЗМІ запідозрили новий роман

Довге волосся танцівниці також пофарбували у рожевий відтінок, а на обличчя нанесли макіяж з тінями та помадою в тон. Шакіра доповнила вбрання масивними кільцями. Люсьєн позував у білих шортах. Він обіймав володарку «Ґреммі», а на одному з фото поцілував у щоку. Дві зірки знаходилися у декорації у вигляді великої квітки.

«Точне налаштування кадру разом із Люсьєном Лавісконтом», – пояснила Шакіра.

Налаштування кадру

Налаштування кадру

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *