Принц Вільям перебуває у стані постійного страху: королівські експерти розкрили причину

Королівські експерти впевнені: принц Вільям за крок від трону. Здавалося б, заповітна мрія будь-якого претендента на таку посаду має радувати принца. Насправді все навпаки – Вільям щодня відчуває сильний стрес від думки, що він має очолити британську монархію.

«Майже одночасна звістка про рак у Чарльза III та Кейт Міддлтон відбулася якраз у той момент, коли Вільям і Кетрін сподівалися, що протягом кількох років вони зможуть виховувати своїх дітей таємно від уваги широкого загалу», – заявила журналістка Тіна Браун.

Чарльз III

Чарльз III

Колишня головна редакторка Vanity Fair повідомила, що припущення про те, що Вільям, можливо, дуже скоро стане правлячим монархом, викликала у пари великий стрес.

«Мені сказали, що перспектива цього викликала у них сильне занепокоєння», – написала вона.

Браун також заявила, що кілька скандалів навколо королівської родини, у тому числі відчуження принца Гаррі та Меган Маркл від палацу, поставили Вільяма та Міддлтон «під некерований тиск».

«Кетрін – найпопулярніший член королівської родини після Вільяма, – написала вона. – Майбутнє монархії висить на волосині, і цією волосиною є вона».

Найпопулярніший член королівської родини

Найпопулярніший член королівської родини

Тіна додала, що 41-річний Вільям і 42-річна Міддлтон обтяжені значною кількістю обов’язків, ніж просто контроль за станом здоров’я принцеси Уельської.

«Хвиля передчасної відповідальності обрушується на неї та Вільяма, – упевнена журналістка. – Кетрін бореться із серйозною хворобою, принц абсолютно непідготовлений до своїх майбутніх обов’язків. Корона для цієї пари зараз є непідйомним тягарем».

Міддлтон оголосила, що у неї діагностували рак 22 березня 2024 року після хвилі чуток та припущень про її місцеперебування. Принцеса Уельська перенесла заплановану операцію на черевній порожнині у січні, після чого зникла з поля зору громадськості. Вона не розкрила, з яким видом раку вона бореться, але розповіла, що перебуває під наглядом лікарів.

Принц не готовий прямо зараз стати королем

Принц не готовий прямо зараз стати королем

Вільям перервав мовчання у соцмережах

Принц Вільям нещодавно поділився особистим повідомленням у соціальних мережах. Герцог Кембридзький звернувся до відомої спортсменки. Переможниця Євро-2022 в Англії та нападниця «Астон Вілли» Рейчел Дейлі оголосила про свій вихід з міжнародного футболу. Вільям опублікував її пост зі своєю реакцією.

«Дякую за стільки незабутніх перфомансів. Тепер у Вілли ще багато голів!» – написав старший син короля.

Послання футболістці

Послання футболістці

Він залишив у пості особистий підпис – літеру W. Вільям – пристрасний футбольний фанат, який підтримує команду з Бірмінгема. Він став президентом ФА у 2006 році та регулярно відвідує ігри Англійської прем’єр-ліги та фінали Кубка Англії.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *