Зірка шоу Холостяк та засновник Трухи миттєво відповіли про свій роман: кому вірити

В мережі шириться інформація, що блогерка-мільйониця Даша Квіткова та засновник Telegram-каналу “Труха Україна” Максим Лавриненко мають романтичні стосунки. Першим про це повідомив блогер Богдан Беспалов. Згодом ці чутки прокоментував і засновник Telegram-каналу “Джокер”, який його словами, особисто знайомий з Максимом.

Мовчати ані Квіткова, ані Лавриненко не стали. В сторіз своїх профайлів в Instagram вони прокоментували інформацію про нібито романтичні стосунки.

За словами Беспалова, одне з його джерел надіслало повідомлення в якому розповіло – Дашу та Максима разом бачили декілька разів в одному з київських ЖК. В якому самому – не повідомляється. Саме на основі цього Беспалов зробив висновок, що в них роман. Згодом цю інформацію підтвердив вищезгаданий Джокер. Втім він вже посилався на працівницю ЖК.

“Власник “Трухи” покинув сім’ю та пішов до Даші Квіткової. Я дружив із власником “Трухи” Максом, але такий вчинок Макса не можу підтримати. У Макса була сім’я та маленька дитина. Як би не смішно звучало, але пару спалила консьєржка у під’їзді”.

В серпні 2021 року Лавриненко став батьком. До цього в соцмережі він часто викладав спільні фотографії з дружиною та сином, але останнім часом періодично з’являється тільки дитина. Останнє фото з дружиною Максим публікував в жовтні 2022 року.

Максим Лавриненко з дружиною

Максим Лавриненко з дружиною

Щодо Даші Квіткової, то її розлучення з шоуменом Нікітою Добриніним обговорювала чи не вся країна. Вони познайомились на шоу “Холостяк”, де телеведучий був головним героєм. Даша виграла шоу, і їхня пара стала єдиною, хто реально одружився, а тим паче став батьками. Про розлучення стало відомо на початку минулого року. Згодом знаменитості оформили його документально. Блогерка та шоумен виховують сина Лева, якому в липні виповниться три роки. Також вони виставили на продаж елітний будинок у передмісті Києва.

Колишня зіркова пара з сином

Колишня зіркова пара з сином

Від обговорення в пресі та соцмережах роману з Лавриненком Даша вирішила взяти по максимуму. Вона зараз активно просуває своє тренування в одному зі столичних ТРЦ в травні цього року. Тому в одній зі сторіз додала посилання, мовляв, тут всі подробиці про Максима, а насправді лінк привів до запису на спортивний захід. Втім вже в іншій сторіз блогерка-мільйониця все ж таки прокоментувала ймовірні романтичні стосунки з бізнесменом.

“Я не у стосунках і не зустрічалась ні з ким після розлучення. Моє серце не зайнято. У мене все добре. Коли щось зміниться і я зрозумію, що це серйозно – я дам вам знати“, – повідомила Квіткова. 

Реакція Квіткової на роман з Лавриновичем

Реакція Квіткової на роман з Лавриновичем

Лавринович підійшов до спростування інформації про роман з Квітковою креативно – опублікував спільне фото з її колишнім чоловіком Нікітою Добриніним. Зазначимо, що в одному зі своїх інтерв’ю Максим спростував інформацію журналу Forbes про дохід Telegram-каналу “Труха Україна” в мільйон доларів. За словами Лавриновича, залежно від місяця йдеться про суму 300-500 тисяч доларів. Але це не чистий прибуток, а дохід загалом. Таку суму грошей Максим не отримує – чимало коштів йде на заробітні плати працівників та благодійний фонд компанії.

Реакція Лавриновича на інформацію від Беспалова

Реакція Лавриновича на інформацію від Беспалова

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *