Потап мовчить, а Настя наодинці з собакою: нетипова річниця зіркового весілля

Цього тижня у відомого подружжя українського шоу-бізнесу була особлива дата. В четвер, 23 травня, співачка Настя Каменських (NK) та репер Потап (Олексій Потапенко) відсвяткували п’яту річницю свого гучного весілля, яке зібрало у 2019-му чимало знаменитостей в елітному ресторані під Києвом. Зараз зіркова парочка знаходиться за кордоном, але скоріш за все не в одній країні.

Річ у тому, що ані Настя, ані Олексій не опублікували нові спільні фотографії, або ж відео, яке зняли для шанувальників. І якщо Каменських опублікувала пост в соцмережах та показала квіти від чоловіка, то Потап взагалі нічого не став додавати в соцмережі. Там повна тиша. Принаймні публічна. Про це Інформатор-Україна дізнався зі сторінок артистів. 

Артистка отримала букет квитів від зіркового чоловіка

Артистка отримала букет квитів від зіркового чоловіка

Каменських теж була небагатослівна. Вона показала букет квітів від Потапа, а також опублікувала архівне фото (ще до початку повномасштабної війни). “Я обіцяю бути тобі морем, небом бути зоряним”, – лаконічно підписала Настя. Це рядки з її пісні “Обіцяю”, кліп на яку вийшов за місяць до весілля. Але найцікавіше як завжди почалось в коментарях під дописом. Чимало користувачів соцмереж пригадали Потапу те, що він живе за кордоном. Співак востаннє виїхав з країни в жовтні 2023 року і з того моменту не повертався на Батьківщину.

Повномасштабну ж війну Потапенко зустрів в Іспанії і тривалий час не приїздив в Україну. Втім він все ж таки повернувся на зйомки фіналу шоу “Голос країни”, тренером якого був на той час. То ж у річницю зіркова парочка отримала чималу “порцію” хейту.

  • Потап взагалі не цікавий, немає бажання щось бажати.
  • Потап – розчарування.
  • А де “Я обіцяю тебе вилікувати”?
  • Ото пощастило. Урвала “справжнього” чоловіка.
  • Навіщо це? Ви ж розлучилися і у вас є новий іспанський кавалер?

Привітання від Каменських з річницею весілля

Привітання від Каменських з річницею весілля. Скриншот: Instagram/kamenskux

Відповідати на це Настя не стала. Як і коментувати чутки, які почали ширитися в мережі минулого року. Тоді зірковій парі приписували розлучення, попри яке вони все одно грають роль закоханої пари, Зокрема, однією з причин називали всеукраїнський тур Каменських. Втім завершити його вона так і не змогла. Шоу, переважно на заході країни, були скасовані. Офіційно причиною назвали технічні проблеми. Неофіційно – не всі квитки були продані, а частина жителів були обурені гастролями Насті. І це дивно, бо Каменських активно підтримувала благодійні потреби та зустрічалась з військовими. То ж скоріш за все, причина в Потапі, про що свідчать коментарі в її профілі.

До речі, без уваги Каменських у річницю весілля не залишилась. Вона опублікувала фото домашнього улюбленця, який подорожує з зірковою хазяйкою. Так, наприклад, собака потрапила в кадр в Об’єднаних Арабських Еміратах, де подружжя працювала над новим матеріалом.

Улюблена собака супроводжує Каменських

Улюблена собака супроводжує Каменських

Зазначимо, з 2006 року Настя та Олексій активно виступали в складі популярного на той час дуету Потап і Настя. Згодом їх застукали на спільному відпочинку у 2013-му, а за три роки Потапенко оформив розлучення з продюсеркою Іриною Горовою, з якою виховує спільного сина. Щодо Каменських та Потапенка, то в них не має спільних дітей.

Травень – особистий місяць для зіркового подружжя. Окрім річниці весілля, знаменитості святкують дні народження. Цього року, 4 травня, Насті виповнилось 37. А 8 травня іменини були в Олексія. Йому виповнилось 43 роки. Щастя молодим, як то кажуть.

Осадча та Горбунов на зірковому весіллі. Фото: Instagram/kosadcha

Осадча та Горбунов на зірковому весіллі. Фото: Instagram/kosadcha

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *