Онучка Данілова випустила кліп із натяком на відставку впливового діда

Онука колишнього секретаря РНБО Олексія Данілова, 17-річна Марія, показала кадри зі свого нового кліпу, прем’єру якого вона обіцяє днями. На відміну від одного зі своїх попередніх кліпів, де вона хизувалася Bentley, тут виконавиця їздить на старенькому “Запорожці”.

@mashadanilova.ua Чекаєте на премʼєру?🪩 #скоро #премєра #oldmoney ♬ оригінальний звук – MASHA DANILOVA

У майбутньому кліпі Маша Данілова співає: “Я виходжу з лімузину, в мене повний бак бензину”, а сама при цьому витанцьовує на фоні червоного ЗАЗу. Вдягнена дівчина у стилі 80-х: яскравий бомбер, лосини “під леопарда”, ботильйони на шпильці. Цікаво, що в тих самих лосинах вона знімалася й в попередньому своєму кліпі.

@mashadanilova.ua

Кліп вже в ютубі!Пісня на всіх платформах💡 Masha Danilova – Лампочки 💡

♬ ЛАМПОЧКИ – MASHA DANILOVA

І автівки в Данілової вже не елітні, і нових костюмів для кліпу немає – схоже, що у її впливового діда після відставки з високої посади, ймовірно, закінчилися гроші на фінансування усіх капризів молодої зірки, – тепер доводиться стилізуватися під ретро.

Маша Данілова

Маша Данілова

Марію Данілову з першого її кліпу критикували за те, що молода дівчина хизується дорогими речами, люксовими автівками, тим паче – під час повномасштабної війни. Рік тому вона у соцмережах показала шматочок муд-відео на пісню під назвою “Олд мані”. Там вона у рожевій сукні на фоні дорогої тачки співала: “Олд мані, шерим чеки з ресторанів, олд мані рвані кармани в “Armani”. Дівчину захейтили, і той кліп так і не вийшов.

@mashadanilova.ua НУ ЩО? Випускаємо ? #данілова #машаданілова #mashadanilova #oldmoney ♬ оригінальний звук – MASHA DANILOVA

А особливо дісталося їй після того, як її кліп на пісню “Кайф” транслювали на найбільшому медіафасаді країни – на екранах ТЦ “Гулівер”. Така трансляція коштує шалених грошей. Дівчина заперечувала, що промо проплачене, мовляв, все це було безкоштовно. Та напевно все ж отримала “на горіхи” від дорослих за такий епатаж і після того не презентувала кліпів з предметами розкоші. 

Де подівся Олексій Данілов

Колишній секретар РНБО Олексій Данілов після свого звільнення так і не став послом України у Молдові, хоча на цю посаду його кандидатуру погодив президент Володимир Зеленський. Що з його призначенням – достеменно невідомо, адже в Міністерстві закордонних справ України та в самому посольстві поки від цього питання відмовчуються. Ба більше, вже протягом майже двох місяців залишається невідомим, чим зараз займається Данілов.

Марія Данілова нещодавно підтвердила – екссекретар РНБО перебуває на території України. Принаймні, був нещодавно.

 Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *