Поліція взяла штурмом розкішні маєтки володаря трьох Ґреммі: звинувачення занадто брудні

Культовий музикант опинився у складній ситуації після того, як чотири жінки висунули проти нього звинувачення у сексуальному насильстві. За свідченнями ймовірних жертв, Пі Діді накачував їх алкоголем та наркотиками. Жінки стверджують, що після цього музикант не тільки сам ґвалтував їх, а й передавав друзям і дивився, як вони знущаються з них. У зв’язку з цим реперу загрожує відповідальність не лише за насильство, а й за торгівлю людьми у сексуальних цілях.

Нещодавно агенти федеральної служби внутрішньої безпеки та інші правоохоронні органи провели обшуки в елітній нерухомості зірки як на Східному, так і на Західному узбережжі США. Силовики одночасно наскочили в розкішні маєтки Шона Комбса (справжнє ім’я репера) в Лос-Анджелесі та Маямі. На галявинах розгорнули командні пункти, співробітники винесли з дому коробки з речами, які можуть стати речовими доказами у розслідуванні справи.

Коли прийшли непрохані гості

Коли прийшли непрохані гості

Володаря трьох премій «Ґреммі» при цьому в жодному з будинків не застали – особистий літак співака LoveAir LLC в цей момент засікли в небі над Антигуа в Карибському басейні. Навколо будинку репера в престижному районі Холмбі-Хіллз неподалік Беверлі-Хіллз було встановлено кордон, над районом кружляли гелікоптери. Поліцейські затримали кілька підлеглих артиста, які перебували у маєтку.

«Відділ розслідувань національної безпеки (HSI) Нью-Йорка здійснив дії в рамках розслідування за сприяння HSI Лос-Анджелеса, HSI Маямі та наших місцевих партнерів у правоохоронних органах. Додаткова інформація буде надана у міру її надходження», – цитує Daily Mail представників HSI.

«Скриньку Пандори» у листопаді 2023 року відкрила колишня кохана виконавця хіта I’ll Be Missing You співачка Кессі. Вона заявила, що не раз зазнавала насильства та аб’юзу з боку Пі Дідді під час їхнього роману. Адвокати Шона вже наступного дня у мирному порядку врегулювали судові претензії дівчини. Однак це спонукало інших жінок виступити зі звинуваченнями проти репера. Одна з них стверджує, що власник найбільшого лейблу Bad Boy Records і два його друзі жорстоко поглумилися над нею, коли їй було 17 років.

Пі Дідді та Кессі

Пі Дідді та Кессі

У 2022 році журнал Forbes оцінив статки P. Diddy в 1 мільярд доларів, що зробило його другим найбагатшим хіп-хоп-виконавцем після Jay-Z. Актор фільму «Втеча з Вегаса» категорично відкидає всі звинувачення і стверджує, що заявниці просто шукають спосіб швидкого збагачення.

Наразі передбачувані постраждалі фігурують у справі під умовними іменами. Прокурор Південного округу Нью-Йорка допитав чотирьох «Джейн Доу».

«Ми завжди підтримуватимемо правоохоронні органи, коли вони прагнуть притягнути до відповідальності тих, хто порушив закон. Сподіваюся, це початок процесу, який притягне містера Комбса до відповідальності за розпусну поведінку», – прокоментував адвокат Кессі Дуглас Вігдор.

«Все це дуже вчасно. Іноді відстрочення правосуддя не означає відмову у правосудді, якщо правосуддя зрештою настає», – повідомив юрист Тайрон Блекберн, який представляє інтереси іншої заявниці.

Одними дівчатами справа не обмежилася. Проти ікони хіп-хопу подав багатомільйонний позов продюсер Родні «Ліл Род» Джонс.

«Ліл Род»

«Ліл Род»

Звинувачення містяться у 73-сторінковому позові. «Ліл Род» заявив, що Комбс цілий рік піддав його обмацуванню та «постійним непроханим дотикам». За словами Джонса, йому наказали вербувати повій і займатися з ними сексом. При цьому Пі Дідді спостерігав за процесом, отримуючи задоволення. Продюсер заявив, що має сотні годин відео, що документує незаконну діяльність Комбса в період з 2022 по 2023 роки.

У своєму позові «Ліл Род» стверджує, що неповнолітні дівчатка та секс-працівниці були постійними гостями вечірок Шона, і він бачив, як співак підсипає їм у напої наркотики.

Любитель галасливих вечірок

Любитель галасливих вечірок

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *