Росіяни намагаються вибити ЗСУ з позицій на лівобережжі Херсонщини

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Протягом минулої доби на фронті відбулося 59 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 16 ракетних та 131 авіаційного удару, здійснив 128 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні 29 березня.

– Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали низка багатоповерхівок, медичні установи, автомобілі, школа, дитячий садок та інші об’єкти цивільної інфраструктури. Вночі російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши БпЛА типу Shahed та крилаті ракети різних типів. Дані щодо цієї атаки уточнюються, – повідомляють у Генштабі.

 

На Херсонському напрямку росіяни все ще намагаються вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Протягом минулої доби здійснено 2 атаки на позиції українських військ.

Також за минулу добу ЗСУ ліквідували ще 820 окупантів. Отже, загальні втрати росіян від початку повномасштабного вторгнення складають близько 440 790  осіб. Крім того, росіяни за добу втратили 27 бойових броньованих машин, 28 артсистем, вісім танків, та шість засобів ППО.

  • У ніч на 29 березня росіяни завдали чергового масованого удару по Україні. Повітряна тривога тривала майже п’ять годин. Цього разу ворог бив по енергооб’єктах у Дніпропетровській, Полтавській та Черкаській областях. 
  • Російські військові скинули чотири керовані авіаційні бомби в Донецькій області на місто Миколаївка Краматорського району.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *