Після мене хоч потоп: Анджеліна Джолі не дає Бреду Пітту зустрічатися з Інес де Рамон

Актори вже вісім років перебувають у стадії судових розглядів, пов’язаних із розлученням. Довгий час яблуком розбрату між Бредом і Анджеліною була боротьба за опіку над дітьми, яких у колишнього подружжя шестеро. Зрештою, 60-річний артист відмовився від своїх домагань. Проте судовий позов із приводу сімейної виноробні триває.

Пітт набув гармонії в особистому житті – його обраницею стала 34-річна Інес де Рамон. Закохані хочуть рухатися далі та будувати спільне майбутнє, але виконавець ролі у фільмі «Тельма і Луїза» дуже багато сил витрачає на те, щоб розібратися з процесом розлучення.

Інес де Рамон

Інес де Рамон

Інсайдери повідомили, що актор мріє про те, щоб звільнитися від тягаря минулого життя.

«Бред найбільше у світі хоче, щоб це питання було завершено. Якби це повністю залежало від нього, все було б давно закінчено. Він хоче продовжити стосунки з Інес, але не може, оскільки формально все ще одружений на матері своїх дітей», – запевнило джерело.

За словами інформатора, Бред має чудові стосунки майже з усіма дітьми. Він уже знайомив їх з Інес.

«Діти щасливі від того, що їхній батько щасливий, а Інес добре ставиться до дітей», – пояснив інсайдер.

Бред Пітт

Бред Пітт

Близька до актора людина також відзначила, що Пітт змінився поряд із новою коханою.

«Бред щосили намагався перемогти своїх демонів, що виникли під час його шлюбу з Енджі. Він не п’є і став людиною, яка заслуговує на те кохання, яке він отримує від Інес», – цитує інформатора Daily Mail.

Анджеліна Джолі

Анджеліна Джолі

Батьки мають помиритися

Старша донька голлівудських акторів у травні 2024 року відсвяткує 18-річчя. Але нещодавно стало відомо, який подарунок Шайло Джолі-Пітт хоче отримати від батьків на день народження. Дівчинка мріє, щоб мама з татом припинили свій багаторічний конфлікт і нескінченні суди та нарешті помирилися. Дочка Анджеліни Джолі та Бреда Пітта сподівається, що рідні прислухаються до її благань і зроблять цей крок заради неї.

«Шайло довго мовчала про це, але тепер вона позначила свою позицію і говорить обом, що їм потрібно розібратися у своїх відносинах і подорослішати», – повідомляє видання Life&Style з посиланням на інсайдера.

Шайло Джолі-Пітт

Шайло Джолі-Пітт

За словами джерела, у дівчини з’явилася ця ідея після останніх звинувачень її мами у тому, що Пітт вже давно застосовував до неї фізичне насильство. Про це заявили адвокати артистки. Нібито подібні епізоди відбувалися задовго до фатальної поїздки родини з Франції до Лос-Анджелеса у вересні 2016 року. Тоді Пітт, ймовірно, був п’яний і ображав свого сина Меддокса на борту приватного літака.

Інсайдери кажуть, що останній позов Джолі до суду може зруйнувати репутацію Пітта в Голлівуді та його роман з Інес де Рамон:

«Люди кажуть, що Енджі не хоче бачити Бреда щасливим і не зупиниться, поки не знищить його!».

Колишній чоловік підлягає знищенню

Колишній чоловік підлягає знищенню  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *