Пішла назавжди: Ромео Бекхем та Міа Ріган зізналися, що більше не разом

Син Девіда Бекхема, 21-річний Ромео, та модель Міа Ріган знову не разом. Розлад у зірковій парі першими запідозрили прихильники. Їм здалося дивним, що Ромео проігнорував День усіх закоханих у соцмережах і не став ділитися спільними знімками з коханою. Мало того, закоханих не бачили разом після церемонії вручення нагород British Fashion Awards у грудні 2023 року.

Не дивно, що у схвильованих підписників постали питання – на них нещодавно відповіли інсайдери Mirror. За словами джерела, Міа з’їхала з їхнього спільного будинку після великої сварки та, схоже, готова поставити остаточну крапку у стосунках із сином знаменитого футболіста.

«У Ромео та Мії відбулася сварка… На цей час вони не разом. Міа, зважаючи на все, зібрала речі та переїхала до своїх батьків. У минулому вони розлучалися і знову сходилися, але цього разу їхній розлад здається серйознішим. Те, що Міа пішла, явно вказує на те, що це щось більше, ніж просто суперечка».

Відбулася сварка

Відбулася сварка

Бекхем і Ріган вирішили не приховувати те, що сталося. Вони підтвердили свій розрив і постаралися бути доброзичливими та благородними по відношенню одне до одного.

Ромео та Міа опублікували в особистих блогах милі та кумедні спільні знімки.

«Ми з Мучі розлучилися після п’яти років кохання, ми досі дуже поважаємо одне одного, у нас досі міцна дружба, так буде завжди», – запевнив 21-річний спортсмен.

Розлучилися після п'яти років кохання

Розлучилися після п’яти років кохання

Колишня кохана Ромео підтримала його позицію.

«Це Ро, ми виросли одне з одним із 16 років! У міру дорослішання любов набуває різних форм і шляхів. У романтичному плані ми вже не ті, але ми маємо дуже багато любові один до одного. Через п’ять років ми стали друзями», – сказала Міа.

Любов набуває різних форм

Любов набуває різних форм

Вперше інформація про розлучення Бекхема та Ріган з’явилася ще кілька днів тому. Багато блогерів звернули увагу на те, що футболіст не привітав дівчину з Днем усіх закоханих. Після цього модель поїхала до Італії на самоті.

Міа Ріган

Міа Ріган

Нагадаємо, із британською моделлю Мією Ріган Ромео Бекхем почав зустрічатися у 2019 році. Через рік пара перестала приховувати свій роман – закохані почали разом з’являтися на світських заходах та публікувати спільні знімки у соцмережах. Влітку 2022 року пара опинилася на межі розлучення – син Вікторії Бекхем переїхав до Америки, щоб працювати у футбольному клубі «Інтер Маямі», а Міа залишилася в Лондоні. Але у листопаді того ж року закохані возз’єдналися.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *