Принц Гаррі підставив Netflix

Документальний фільм про принца Гаррі, де він розповідає про свою сім’ю і відданість «Ігор нескорених», нещодавно почав транслюватися на сервісі Hulu, що належить корпорації Disney. Інтерв’ю включає також виступ Гаррі в передачі «Доброго ранку, Америка» 16 лютого 2024 року, де він каже, що був радий прилетіти до Великобританії, щоб зустрітися з королем Чарльзом III після того, як у монарха діагностували онкологічне захворювання. Високопоставлене джерело в Netflix повідомило, що у Гаррі та його дружини Меган Маркл й досі залишається контракт зі стрімінговим гігантом, але ця новина застала керівництво Netflix зненацька.

«Старший продюсер теленовин повідомив мені, що Гаррі повинен був знати про використання інтерв’ю та підписати форму дозволу, щоб дозволити ABC використати його документальний фільм для Hulu», – заявив інсайдер.

Повинен був знати. Але не знав

Повинен був знати. Але не знав

Питання про статус відносин Гаррі та Меган з Netflix гостро постало після того, як вони відновили свій бізнес та благодійну діяльність на новому вебсайті Sussex.com, але в розділі партнерів Archewell не було згадано назву стрімінгового сервісу.

Джерела повідомили, що обидві сторони – Сассекси та Netflix – відчувають невдоволення угодою, підписаною наприкінці 2020 року, вартість якої становить 100 мільйонів доларів. Відомо, що стрімінговий гігант просто покриває накладні витрати продюсерської компанії Archewell на суму близько трьох мільйонів доларів, але подальший прибуток залежить від реалізації проєктів королівською парою.

Гаррі та Меган Маркл

Гаррі та Меган Маркл

Мільярди без особливих зусиль

Поки Гаррі б’ється за якісь нещасні мільйони, по той бік океану сміється одна маленька дівчинка. Племінниця принца Гаррі, дочка його старшого брата Вільяма нещодавно вкотре була визнана найбагатшою дитиною світу. У дослідженні, проведеному Outdoor Toys, було встановлено, що статки восьмирічної принцеси Шарлотти становлять 3,9 мільярда фунтів стерлінгів – або колосальні 4,4 мільярда доларів США. Згідно з дослідженням, її багатство пов’язане зі спадщиною, інвестиціями та іншими активами королівської родини.

Принцеса Шарлотта

Принцеса Шарлотта

Але це ще не все. Навіть у своєму юному віці Шарлотта вже значно впливає на економіку Сполученого Королівства. Як і у мами Кейт Міддлтон, її модне вбрання швидко розпродається в Інтернеті – вона вже ікона. Немає жодних сумнівів у тому, що з віком сила її впливу лише збільшуватиметься.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *