П’яний росіянин виліз на сцену під час концерту Ірини Федишин: зірка на мить втратила дар мови

Від початку повномасштабної війни деякі українські артисти стикнулись за кордоном з провокаціями росіян. Так, наприклад, Олегу Скрипку (гурт “Воплі Відоплясова”) намагалися зірвати концерти в Німеччині. З подібним стикались в Європі гурт ТНМК, Артем Пивоваров та інші представники українського шоу-бізнесу, які виступають з благодійними турами. Але у США, мабуть, подібного не було. До концерту співачки Ірини Федишин.

Зіркова уродженка Львова зараз гастролює містами Канади та США. Її тур закінчиться в середині липня. Але один концерт 37-річна зірка точно не забуде – шоу ледь не зірвав п’яний росіянин, який почав провокувати артистку. Про це Інформатор-Україна дізнався з соцмереж Федишин.

Один з концертів Федишин пройшов в місті Міннеаполіс (штат Міннесота). Спочатку все йшло за планом: Ірина співала свої композиції, спілкувалась з публікою, деякі з них виходили на сцену. Але потім відбулось те, чого, за словами Федишин, в її кар’єрі ніколи не було. До артистки вийшов чоловік, який був на підпитку. Без сорому він заявив, що є росіянином. На деякий час фанати Ірини, як і сама зірка, втратили дар мови. Але Федишин вдалося доволі швидко опанувати себе та гідно відповісти провокатору.

“Після такої гордої заяви, я відповіла йому: “Мабуть, хочете вибачитися за свою країну? За те що вона кожної ночі кидає ракети і вбиває українських дітей? Цілі сімʼї і родини?! За все що сьогодні робить з Україною? На що він відповів (російською мовою. – Ред.): “Мені нема за що вибачатися. Я просто покохав україночку”, – зізналась Федишин.

Артистка не стала вести подальшу бесіду з провокатором в стані алкогольного сп’яніння. З ким він прийшов на концерт – Федишин не стала уточнювати.

“Тоді далі нам нема про що спілкуватися і ви лишній у цьому залі!” – відповіла я йому і в цей момент вийшли наші чоловіки і вивели його зі залу. Цей росіянин трохи хильнув і спалив усю свою гнилу суть. Хоча увесь концерт сидів і вдавав, що підтримує Україну. Ця історія показала наступне: що серед нас багато вовків в овечій шкірі, багато москальських іноагентів, які шпіонять у наших громадах, навіть, у діаспорі. Їхня мета розхитати громаду, робити різні провокації і розсварювати українців, щоб наша єдність десь послаблювалася. Вони лізуть звідусіль, у всі сфери, намагаються будь-якими методами проникнути у наше середовище і робити серед нас біду”.

Російський провокатор на концерті Федишин у США. Фото: Instagram/irynafedyshyn

Російський провокатор на концерті Федишин у США. Фото: Instagram/irynafedyshyn

Федишин підбила підсумки цієї ситуації та закликала українців триматися разом, не піддаватися на провокації від росіян та їхніх прибічників і бути розумними.

“Зараз найважливіше – це наша перемога і всі зусилля спрямовуймо тільки туди! Допомагаймо один одному, підтримуймо один одного, гуртуємося, будьмо міцним єдиним кулаком! Бо саме нашої єдності вони найбільше бояться. І наша єдність – це той принцип, який обовʼязково приведе нас до нашої перемоги”, – підсумувала співачка.

Реакція шанувальників Федишин в коментарях

  • Я була на тому концерті, і теж втратила мову коли він сказав, що йому нема за що вибачатись.
  • Але ви така молодець, як гідно і сміливо показали куди йому дорога, і всім таким же виродкам з його недокраїни.
  • Боже, який жах. Слава Богу що все добре закінчилося і його вивели звідти.
  • Ви молодець, що набрались сміливості прогнати свого глядача. І до речі досить культурно. В багатьох українців уже немає такого терпцю.
  • Треба було йому ще морду начистити, щоб запам’ятало падло. Ви молодець, але іншим разом бийте їх.

Графік виступів Ірини Федишин в Північній Америці

Графік виступів Ірини Федишин в Північній Америці

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *