Перша леді Нігерії рознесла Меган Маркл за відверті вбрання: Ми не приймаємо наготу

Поїздка до Нігерії стала поворотною для Меган Маркл та принца Гаррі. Завдяки їй експерти та преса остаточно переконалися, хто в їхній парі головний (і це зовсім не Гаррі), а Чарльз III та його старший син Вільям, надивившись на Гаррі, вирішили повністю його ігнорувати. До того ж подорож пари спровокувала чимало скандалів навколо герцога та герцогині. Однією із причин став надто розкішний гардероб Меган. На думку публіки, часта зміна нарядів була зовсім не доречна в одній із найбідніших країн світу.

Як виявилося, вбрання Меган розкритикували не тільки упереджено налаштовані до неї користувачі Мережі. Перша леді Нігерії також не в захваті. Олуремі Тінубу виступила з доповіддю, яка була присвячена першому року перебування президента Боли Тінубу при владі. У промові сенаторки Олуремі Тінубу помітили закиди на адресу Меган Маркл, яка дозволяла себе відверте вбрання під час перебування в країні. Її стиль образив дружину президента.

«Послання тут у тому, що ми маємо врятувати наших дітей. Дівчата і жінки в Нігерії не хочуть брати приклад з американських кінозірок. Ми бачимо, як вони одягаються – нагота просто всюди. Вони не знають, звідки вони родом. Вони постійно забувають, що це Нігерія. Ви можете бачити, що вони демонструють на сцені», – сказала Олуремі.

Ми бачимо, як вони одягаються. Фото: Getty Images

Ми бачимо, як вони одягаються. Фото: Getty Images

Далі дружина нігерійського лідера нагадала про слова Меган Маркл, яка під час візиту сказала, що пишається своїм африканським корінням – генеалогічний тест показав, що вона на 43% нігерійка. Сенаторка закликала співвітчизниць бути скромнішими при виборі вбрання, а не сліпо слідувати американській моді.

«Я хочу сказати, що ми гарні, ми модні, бачимо, що відбувається. У нас немає Met Gala. І все! Отже, ми маємо щось зробити. Скажіть їм, що ми не приймаємо наготу у нашій культурі. Це зовсім негарно. Наші красиві дівчата мають бути впевнені, хто вони є. Чому Меган приїхала сюди у пошуках Африки? Це те, з чим ми маємо повернутися додому. Ми знаємо, хто ми є. Не втрачай того, хто ти є», – додала Тінубу.

Меган без скандалу – не Меган. Фото: Getty Images

Меган без скандалу – не Меган. Фото: Getty Images

Зірка серіалу «Форс-мажори» витратила 120 тисяч фунтів стерлінгів на прикраси та новий одяг для поїздки. Дружина принца Гаррі вибрала обновки від висококласних брендів, зокрема Carolina Herrera, Altuzarra, Johanna Ortiz. Враховуючи низький рівень життя в Нігерії, герцогиню Сассекську розкритикували за таку марнотратність і демонстрацію багатства. При цьому колишня королівська особа повідомила, що продумувала вбрання, щоб вони відповідали етнічному стилю.

«Я хочу сказати вам спасибі за те, як люб’язно ви всі прийняли мого чоловіка та мене в цій країні. В моїй країні. Я задоволена і натхненна. З моменту нашого прибуття минуло 24 години. І це як буревій. Я дуже швидко отримала пам’ятку про те, що мені потрібно носити більше яскравих речей, щоб відповідати всім вам та вашій неймовірній моді», – повідомила Меган.

У етнічному стилі. Фото: Getty Images

У етнічному стилі. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *