Ти тепер справжня Дайнеріс: як знаменитості привітали Джамалу з народження третього сина

Переможниця пісенного конкурсу “Євробачення-2016” Джамала втретє стала мамою. Сина артистка народила через кілька годин (рано вранці 25 травня) після того, як взяла участь в церемонії нагородження музичної премії Yuna-2024, яка пройшла в центрі Києва 24 травня. Там Джамала отримала статуетку за найкращий альбом.

Біля сцени був чоловік артистки, бізнесмен Бекір Сулейманов. Разом з ним Джамала виховує Емір-Рахмана, який з’явився на світ 27 березня 2018 року, та Селім-Гірая, який народився 19 червня 2020-го. Новонародженого хлопчика назвали Алімом Сеіт-Бекіром. Інформатор-Україна розкаже, хто зі знаменитостей привітав новоспечену багатодітну зіркову маму нашого шоу-бізнесу.

Третій син співачки Джамали в пологовому.

Третій син співачки Джамали в пологовому. Фото: Instagram співачки

Очікувано, публікація Джамали набрала найбільшу кількість лайків порівняно з минулими. За 12 годин ніжки Аліма Сеіт-Бекіра та бирка пологового з даними набрала 90 тисяч лайків. Деякі знаменитості написали лаконічні слова, типу “вітаю”, “рада/радий за тебе” тощо. Серед них: співаки та співачки Оля Цибульська, Tayanna, Тоня Матвієнко, Павло Зібров, Юлія Саніна, Alyona Alyona, MamaRika, Наталія Могилевська, Михайло Хома (Dzidzio) телеведучі Катерина Осадча, Марічка Падалко, Юрій Горбунов, Слава Дьомін, Володимир Остапчук, Леся Нікітюк та інші. 

  • Вітаю тебе, мамочка! Ти тепер справжня Дайнеріс (героїня серіалу “Гра престолів”. – Ред.)! Хлопчику твоєму – сонця та миру! Тобі – моя підтримка та тепло 24/7, – шоувумен Олена Кравець.
  • Мамуся, вітаємо всією родиною! Ти мій герой, – співачка Світлана Тарабарова.
  • Ласкаво просимо, принц Алім! Щасливій матусі сил, здоров’я, – хореографиня, режисерка Олена Коляденко.
  • Джа, вітаю! Нехай зростає щасливий та здоровий! А тобі відпочинку, – хореографиня Альона Шоптенко.
  • Джа, люба, вітаю вас. Це найкраща новина!Щастя та любові всій родині, – дизайнерка Валерія Гузема.
  • Джа, це неймовірно! Вітаю тебе, але все ще чекаю на маленьку принцесу. Тому не зупиняйся будь ласочка. Обіймаю міцно, – дизайнерка Леся Патока.

Зазначимо, всю вагітність Джамала активно працювала: вона була в складі журі Національного відбору на “Євробачення-2024”, виступала з концертами. відвідувала різні заходи, оголошувала бали від України на “Євробаченні” пізно в ночі у прямому етері, робила промо своїх нових композицій, давала безліч інтерв’ю та виховувала двох синів.

Джамала з чоловіком та їхні старші сини. Фото: Instagram співачки

Джамала з чоловіком та їхні старші сини. Фото: Instagram співачки

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *