Переможниця МайстерШеф зізналася у коханні ветерану ЗСУ Олександру Терену, але боїться іти на шоу Холостяк

Переможниця 13-го шоу “МайстерШеф” Аліна Бурик відверто розповіла в інтерв’ю Аліні Доротюк про те, що відбувається за лаштунками шоу “МайстерШеф”. А саме, чи є конфлікти між учасниками та наскільки природні романи, котрі там виникають. Також Бурик розповіла, чому лише з шостого разу змогла пройти кастинг “МайстерШефу” і, нарешті, зізналася, чи піде вона на шоу “Холостяк”.

Вперше я прийшла на кастинг, коли мені було 19 років і вчилася на другому курсі університету. Я ще згадую той перший кастинг котрий проходив у Києві у павільйоні. Мене тоді розпитували, ким я бачу себе у майбутньому? А я відповіла: “Можливо президентом”. Зараз розумію, що державна служба це не моє. Тепер я розумію, чому мене тоді не взяли. Оскільки на кастингах питання плюс-мінус однакові по своїх відповідях почала розуміти як я змінююсь. Але досі не розумію чому на кастингах кажуть: “Ні”. Тим хто не пройшов не дзвонять, тому це очікування рішення стає доволі тривалим. Тільки коли ти дізнаєшся, що зйомки вже почали розумієш, що все, цей рік не твій. Ніхто не каже. чому я не підхожу.

Ось на цьому останньому сезоні, коли я пробувалася, казала своєму журналісту: “Що мені потрібно казати, щоб мене взяли? Що я роблю не так?” Тому для мене це завжди була загадка та найбільша таємниця. Я люблю готувати і виросла на програмах: “МайстерШеф”, “Все буде смачно”. Я дивилась їх і завжди щось готувала. Але я більше займалася кондитеркою і готувала солодощі на замовлення. Потім я пішла у юриспруденцію і для себе я зрозуміло, що єдине, що мене може вирвати з юриспруденції. це участь у “МайстерШефі””, – каже Аліна Бурик.

Лише з шостого разі Аліна пройшла кастинг на

Лише з шостого разі Аліна пройшла кастинг на “МайстерШеф”

В інтерв’ю Бурик зізналася, що на зйомках для неї було найскладніше. А найсумніший висновок полягає у тому, що її бажання допомагати іншим ледве не коштувало їй місця в шоу. Суперниці не оцінили її відкритості.   

“Коли я вже потрапила на проєкт, мені було складно від оточення. Нас відібрали десь п’ятдесять людей і всі такі різні: молоді, старі, хлопці. дівчата. Для мене, як для не суперкомунікабельної людини це була складно. Це був перший виклик. Були ще випадки, коли я не розуміла, для чого говорити про емоції. Чому просто не показати, як ми класно готували?

Я ніколи нікому слова кривого не скажу, але тут були якісь конфлікти, коли я могла на когось накричати з команди. Переломним для мене став п’ятнадцятий випуск, коли моя допомога всім іншим ледь не призвела до того, що я мала покинути цей проєкт, бо моя страва була найгіршою. І коли Ектор в останні секунди прийняв рішення залишити мене я зрозуміла, що не маю права опускати руки. Я маю стояти до останнього і повинна виправдати його віру в мене”, – згадує Аліна.

Під час зйомок

Під час зйомок “МайстерШеф” Аліна намагалася ні з ким не конфліктувати, але на шоу це неможливо

Найбільш не приємними та навіть обурливими були коментарі дівчат з якими Аліна за лаштунками шоу спілкувалася найкраще.

“Я намагалася ні з ким на проєкті не конфліктувати. Навіть якщо виходило так, що хтось на когось накричав, то наступного дня всі прокидалися і продовжували спілкування. Була лише одна учасниця, з котрою я декілька днів не розмовляла, але і з нею потім знайшли спільну мову. Що до коментарів, то деякі з них мене потім дивували. Я не очікувала, що про мене хтось може так думати і хотіти, щоб я пішла.

Найбільше мене здивувала Оля Кролик. Вона була моєю найбільшою конкуренткою. Я розуміла, якщо ми обидві будемо у фіналі, то мені буде складно. Але ми жили в одному номері у готелі та нормально спілкувалися. Я відчувала внутрішню конкуренцію, але відкритого конфлікту у нас не було. Доречі, в номері ми, взагалі, жили по четверо. Ми разом з нею ходили по магазинах. І ось, починаються перші зйомки і Оля починає казати, що мені потрібно їхати до дому. Насправді, вона впродовж всього сезону намагалася підсвітити якісь мої негативні сторони”, – спокійно розповідає переможниця.

Поки не стався фінал Аліна та Альона були майже подругами

Поки не стався фінал Аліна та Альона були майже подругами

Не кращим чином склалися подальші стосунки Аліни з другою фіналісткою Альною Москаленко. Впродовж шоу вон багато спілкувалися. Навіть здавалося, що вони стали найкращими подругами. Але х’ясувалося, що після закінчення “МайстерШеф” мости були зруйновано.

“Ми класно з нею спілкувалися на проєкті, а потім, коли стався фінал, ми не спілкувалися взагалі. Для Альони складно було прийняти поразку. Потім ми почали спілкуватися та переписуватися. Після завершення проєкті пройшло трохи часу. Ми з нею знов почали спілкуватися, нас ніби щось поєднувало: тривога, хвилювання. І я намагалася підтримувати її. Я казала їй, щоб вона на цьому не зупинялася і реалізувала себе. Але як тільки вийшов фінал на телебаченні Альона припинила зі мною спілкуватися. А я не буду нав’язуватися, бо не звикла до цього. Мені було не приємно”, – каже Бурик.

До участі у

До участі у “МайстерШеф” Аліна готувала десертина замовлення

У якості приза за перемогу Бурик отримала 500 тисяч гривень. За словами експертів, для того, щоб відкрити свій ресторан потрібно. мінімум, 500 тисяч євро. Але переможниця не залишає надії відкрити свій ресторан.

“Я зараз ці гроші не витрачаю. Все ж таки розраховую відкрити щось своє, але для цього мені потрібна фінансова подушка. Я розглядаю різні варіанти. Наприклад, отримання гранту від держави, щоб розпочати сімейний бізнес у Вінниці. Зараз держава дає їх молодим підприємцям і це може бути 250 тисяч гривень. У нас вже є маленька кав’ярня і невеличкий досвід. Тому ми хочемо відкрити сімейний заклад.

Від київських ресторанів після перемоги у “МайстерШеві” пропозицій не було, а от з Вінницьких ресторанів так. Можливо мені потрібно ще попрацювати в якомусь ресторані, щоб отримати досвід. Хоча я не проти й сама набити шишки та відкрити заклад так, як я його бачу – без якоїсь зашореності та сталого бачення. Плюс Вінниці в тому, що тут реально стати найкращою, а у столиці ти завжди будеш однією з”, – каже Аліна Бурик.

Аліна відверто сипатизує Олександру Терену, але боїться реаліті-шоу

Аліна відверто симпатизує Олександру Терену, але боїться реаліті-шоу

В соцмережах багато телеглядачів та підписників Аліни підтовхують її взяти участь у шоу “Холостяк”. Тим більше, що дівчина пишається Олександром Тереном, який буде головним героєм нового сезону цього шоу.

“Після перегляду та участі у “МайстерШефі” я розумію, що це дуже складно потім дивитися на себе з боку та переживати всі ці емоції. Якби я не брала участі у “МайстерШефі” я, мабуть, навіть, не замислювалася й подала заявку, тому що я була підписана на Олександра ще до того, як він став “холостяком”. Купувала його книгу, читала, захоплювалась, спостерігала за ним. Як на мене, він просто надзвичайна людина. Тому писала йому, що сподіваюсь на те, що він знайде ту саму і виконає ту місію з якою йде на проєкт.

Але я б з задоволенням познайомилася з Олександром поза проєктом. Я захоплююсь ним як людиною, бо він суперкласний. І я розумію, що кохання не можна змоделювати та передбачити заздалегідь. Якщо мова їде про реаліті-шоу, то це для мене складно емоційно. Я б не вивезла емоційно всі ці гойдалки, напруження, навантаження та всі ці перегляди. Хоча я вірю в те, що на реаліті-шоу можливо побудувати справжнє кохання”, – каже Аліна.     

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.    

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *