Перед смертю батько поставив El Кравчуку ультиматум: довелося першим прориватися у звільнену Бородянку

Співак EL Кравчук став гостем премʼєрного випуску нового проєкту “Муз_Тренд” на телеканалі “Дім”. В розмові з ведучим Славою Дьоміним Андрій Остапенко-Кравчук зізнався, зокрема хто йому допоміг з похороном батька, який помер в перші місяці повномасштабної війни. Також 47-річний артист розповів, що зараз живе з мамою.

“Коли почалась війна, це було у квітні 2022 року, на жаль, від усього цього шоку, що війна спровокувала, він помер. Це дуже для мене складний етап життя. Серце розривається”.

EL Кравчук з батьками

EL Кравчук з батьками

Перед смертю батько попросив зіркового сина поховати його біля Бородянки, Київської області, на сімейному кладовищі. EL Кравчук зауважив, що це навіть було не прохання, а ультиматум. Втім, тоді ця місцевість сильно тоді постраждала від росіян. В цьому складному питанні допомогли друзі.

“Окупанти вже виходили в той час. Я зателефонував Сергію Перману (генеральний директор столичного Палацу Україна. – Ред.), тому що я знаю – він дружить з владою, знає людей. І він допоміг. Дав телефон Олексія Кулеби (заступник керівника Офісу президента України. – Ред.), який цивільною і військовою адміністрацією займався. І один з перших у мікроавтобусів, який поїхав до Бородянки, був я і мама“.

За словами співака, вони добирались зі столиці на кладовище вісім годин, і ховали батька вдвох. Андрій наголошує – це було дуже складно. Родина нікого не могла запросити.

Він дружить з владою: хто допоміг El Кравчук поховати батька в деокупованій Бородянці на початку війни 2

Де EL Кравчук пропадав дев’ять років

Тривалий час, а саме з 2005 року, співак майже не давав концертів в Україні. За словами EL Кравчук тоді нашою країною гастролювало багато російських артистів. Тому на деякий час Андрій обрав інший творчий шлях.

“Виступав для українців в Німеччині. В Берліні багато роботи, українців. Я зміг трошечки зберегти EL Кравчук. Але ж українці живуть по всьому світу. І ці дев’ять років я витратив на те, що знайомився з українцями, співав в діаспорах. І в Англії, Німеччині, Новій Зеландії, Австралії. І ось десь у 2012 році стало трохи краще, став повертатися з Німеччини до Києва частіше, коли Євро-2012 (чемпіонат Європи з футболу. – Ред.). Повернувся 2013-го, коли ми знімали програму “Як дві краплі”, де грали різноманітних виконавців. І для себе я вирішив – повернувся і буду займатися шоу-бізнесом“.

Вихід фінального випуску “Як дві краплі” співпала з Революцією Гідності в лютому 2014-го. Тоді, запевняє Кравчук, все в житті змінилось і він відчув – має виступати в Україні.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *