Дженніфер Лопес показала в якому вигляді зустрічається з подругою – фото

54-річна Дженніфер Лопес відкрила прихильникам особистий бік свого життя. Нещодавно артистка влаштувала собі зустріч із подругою та виклала селфі у соцмережі перед виходом з дому. На вечерю вона вирушила у стильному аутфіті: укороченому білому светрі та джинсах з високою талією, які підкреслювали її підтягнуту фігуру. Вона додала особливий шик образу, одягнувши туфлі на платформі та вибравши як аксесуари фірмові золоті масивні сережки та відповідний браслет.

Зірка виходить у світ

Зірка виходить у світ

Локони актриси були ідеально гладко зачесані назад у пучок, а очі зірка приховала під сонцезахисними окулярами. Лопес вибрала червону помаду, яка ідеально поєднувалася з лаком для нігтів такого самого відтінку. На зустрічі Дженніфер порадувала фанатів селфі зі своєю подругою кінопродюсеркою Елейн Голдсміт-Томас, коли вони насолоджувалися їжею у ресторані.

«Дівоча вечеря», – підписала пост Джей Ло.

Дівоча вечеря

Дівоча вечеря

Прихильники зазначають, що останнім часом Дженніфер світиться від щастя та демонструє чудову силу духу та неймовірну енергійність: вона випустила документальний фільм, новий альбом та готується вирушити у концертний тур. В інтерв’ю Vogue у листопаді 2023 року Лопес розповіла про те, що стала впевненішою в собі після того, як вона пов’язала себе шлюбом з Беном Аффлеком у 2022 році.

«Нарешті я досягла того моменту у своєму житті, коли я безсоромно люблю кожну частинку себе, – повідомила співачка. – Кожна частина мене, моє тіло, голос, вибір, навіть мої помилки. Все це зробило мене тим, хто є, і привело мене туди, де я перебуваю сьогодні. Бен хоче, щоб я усвідомила свою цінність і знала собі ціну».

Аффлек та Лопес

Аффлек та Лопес

Дженніфер додала, що відчуває свою красу завдяки чоловікові.

«З ним я почуваюся ще більш розслабленою, ще красивішою, ніж будь-коли ще».

Нещодавно співачка провела ребрендинг свого майбутнього туру «This Is Me…Now» на тлі низьких продажів квитків, а також скасувала кілька концертів. Майбутній тур буде першими гастролями артистки за п’ять років і приурочений до релізу нової платівки This Is Me…Now, яка офіційно вийшла 16 лютого 2024 року. Альбом посів 38-ме місце в чарті Billboard 200. Раніше стало відомо, що тур був перейменований в «This Is Me… Live» і буде орієнтований на виконання зіркою її кращих хітів, а не тільки свіжих треків.

Лопес скучила за виступами

Лопес скучила за виступами

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *