Молодша сестра Майлі Сайрус підкатує до її колишнього чоловіка: хіба це порядно

Майлі Сайрус та Ліам Хемсворт поставили остаточну крапку у своїх стосунках у 2019 році. Актор подав на розлучення зі співачкою, не проживши у шлюбі й року. Після непростого розставання, яке не обійшлося без скандалів, експодружжя звело до мінімуму спілкування одне з одним. Але, як виявилось, не з колишніми родичами.

Днями користувачі соцмереж помітили підозрілу активність молодшої сестри Майлі у блозі її колишнього. 24-річна Ноа активно лайкає усі знімки Ліама. І кадр, де актор позує у спортзалі, не став винятком.

Ліам Хемсворт

Ліам Хемсворт

Блогери почали обговорювати поведінку сестри Майлі.

«Прекрасна сімейка. А чого хоче її сестра?»;
«Лайкати фотки колишнього чоловіка сестри – це щось зовсім незвичайне»;
«Ось що таке високі стосунки по-голлівудськи»;
«Цікаво, як на це дивиться сама Майлі?», – написали в Мережі.

Хижачка Ноа

Хижачка Ноа

У підтримці Хемсворта підписники побачили не лише тепле ставлення Ноа до нього, а й шпильку на адресу Майлі, яка, за чутками, все ще не може забути ексчоловіка. Відносини сестер не перший місяць викликають у прихильників безліч питань. Вважають, що чорна кішка між ними пробігла в момент розлучення батьків, до якого Майлі та Ноа поставилися по-різному. А весілля їхньої матері Тіш з австралійським актором Домініком Перселлом у 2023 році лише загострило сімейний конфлікт. Ні Ноа, ні її брат Брейсон на церемонію одруження не прийшли. Головну причину такого вчинку нещодавно розкрили інсайдери. За їхніми словами, до того, як одружитися з Тіш, Домінік зустрічався з її дочкою Ноа.

Домінік Перселл і Тіш Сайрус

Домінік Перселл і Тіш Сайрус

Нещодавно Майлі Сайрус отримала премію «Ґреммі». Ця нагорода стала для неї першою: співачка неймовірно емоційно відреагувала на свою перемогу.

Майлі Сайрус із «Ґреммі»

Майлі Сайрус із «Ґреммі»

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *