Перед лондонським концертом Тейлор Свіфт зробила селфі з принцом Вільямом та його дітьми

21 червня принц Вільям приймав вітання з днем народження. Зазвичай у Мережі не з’являється інформація про те, як і де королівські особи відзначають свої свята, але цього року правила змінилися. В офіційному обліковому записі принца та принцеси Уельських з’явилися кадри іменинника зі старшими дітьми – з принцом Джорджем та принцесою Шарлоттою Вільям відвідав концерт Тейлор Свіфт у Лондоні. Сама співачка теж не залишилася осторонь і опублікувала на своїй сторінці кадр зі спадкоємцями британського престолу: «З днем народження, друже!».

Варто звернути увагу на непідробні емоції Шарлотти та Джорджа. Швидше за все, пісні Тейлор Свіфт у їхніх плейлистах тепер звучатимуть на повторі.

Непідробні емоції. Фото: @princeandprincessofwales

Непідробні емоції. Фото: @princeandprincessofwales

З Тейлор Свіфт принца Вільяма пов’язують давні приятельські стосунки, а у 2013 році вони навіть виступили на одній сцені.

«До цього дня я все ще не знаю, що на мене найшло. Але якщо Тейлор Свіфт подивиться на тебе, торкнеться твоєї руки й скаже: ”Ходімо зі мною…”. Я встав і пішов за нею, як цуценя», – згадував він у 2021-му і додавав, що навіть не знав слів пісні, яку вони виконували.

Тейлор Свіфт приділяла увагу й іншим фанатам. Фото: Getty Images

Тейлор Свіфт приділяла увагу й іншим фанатам. Фото: Getty Images

На сцену стадіоні Вемблі цього разу він не виходив, але чудово провів час із дітьми у віп-зоні. А де Кейт Міддлтон? Цим питанням задаються багато інтернет-користувачів.

З огляду на її стан, неважко здогадатися, що вона залишилася вдома. Після параду на честь дня народження короля Кейт Міддлтон стало гірше, тому зараз усі сили кинуті на відновлення та подальшу боротьбу з онкологічним захворюванням.

Кейт Міддлтон. Фото: Getty Images

Кейт Міддлтон. Фото: Getty Images

У день народження принца Вільяма з’явилася ще одна цікава новина – він має намір «вигнати» своїх молодших дітей з палацу. Йдеться про те, щоб Шарлотта та Луї знайшли собі роботу за межами Букінгема. Що стосується принца Джорджа, то хоче він чи ні, йому доведеться зв’язати себе з королівськими справами. Старший син Вільяма та Кейт, нагадаємо, другий у черзі на престол після свого батька.

Принц Луї та принцеса Шарлотта. Фото: Getty Images

Принц Луї та принцеса Шарлотта. Фото: Getty Images

За інформацією Daily Beast, таким чином Вільям хоче уникнути конфліктів, подібних до тих, що трапилися з Гаррі, який не хотів, але був змушений дотримуватися протоколу і жити за певними правилами.

«І хоча Вільям вважає, що у всьому винні його молодший брат і Меган Маркл, він розуміє, що величезну роль зіграла система. Згідно з нею, одна дитина менш важлива за іншу через обставини народження», – пише видання.

Обставини народження. Фото: Getty Images

Обставини народження. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *