Нардеп від “Голосу” Роман Лозинський одружився

Фото: instagram.com/stories/hvylka

На Львівщині одружилися народний депутат від партії “Голос” Роман Лозинський та його кохана – викладач Українського Католицького університету Світлана Кисильова. Радісною подією поділилася у своєму Інстаграмі подруга наречена, якою виявилася ексміністр освіти Ганна Новосад.

– Моя улюблена, красива та щаслива Світлана Кисильова. Люблю тебе, – зворушливо підписала знімок Новосад.

Судячи зі знімків, весілля нардепа відбулося у Золочівському замку у Львівській області. Самі молодята нічого в соцмережах не писали, але відомо, що в січні пара оголосила про заручини.

Депутату Роману Лозинському – 30 років. У жовтні 2021 року він добровільно вступив до лав ЗСУ та проходив службу на херсонському напрямку фронту у складі у 73 морському центрі СЗГ. Пізніше отримав нагороду Головнокомандувача Збройних Сил України “Золотий Хрест”. 29 вересня 2023 року народний депутат Лозінський повернувся до роботи в парламенті після 15 місяців служби у ЗСУ.

Фото: instagram.com/stories/hvylka

  • 30 квітня народний депутат від “Слуги народу” Ірина Аллахвердієва підтвердила, що вийшла заміж за свого земляка – підприємця та депутата Миколаївської обласної ради Юрія Кормишкіна. Вона поділилася постом свого чоловіка, який опублікував спільні фото та звернення до коханої з нагоди річниці шлюбу.
  • 24 квітня депутат від “Слуги народу” Марія Мезенцева вийшла заміж за 33-річного військового, командира підрозділу “Ахіллес” та депутата Київської міськради Юрія Федоренка. Нардеп обіймає посаду голови підкомітету з питань зближення законодавства України із законодавством ЄС та голови постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *