Онкохвора зірка Голлівуду благає колишнього чоловіка про допомогу: адже він розтринькав її статки

Акторка Шеннен Доерті зараз бореться з онкологічним захворюванням. Нещодавно вона звернулася з вимогою тимчасової фінансової підтримки від свого колишнього чоловіка Курта Ісваринко. Акторка захотіла отримувати щомісячну виплату у розмірі 15 434 доларів.

Новини про стан здоров’я відомої актриси невтішні. Рак прогресує і вже розвинувся до четвертої стадії. Через це Доерті переживає, що може залишитися без засобів для існування.

Шеннен розповіла, що хвороба повністю позбавила її можливості працювати. Наразі актриса живе на відрахування, які надходять від проєктів, що вийшли ще до проблем зі здоров’ям. Якщо раніше більшість фінансів приходила від серіалу «Зачаровані», то тепер великі стрімінгові платформи поступово відмовляються його транслювати через падіння інтересу та жорстку конкуренцію. Це означає, що незабаром 53-річна актриса не зможе одержувати від проєкту дохід.

Актриса залишилася без засобів для існування. Фото: Getty Images

Актриса залишилася без засобів для існування. Фото: Getty Images

Шеннен Доерті та Курт Ісваринко розлучилися у 2023 році через зраду чоловіка. Зірка розповіла, що підтримки від чоловіка після отримання діагнозу не бачила. Водночас Курт витрачав усі накопичення Шеннен.

«Поки я несла витрати на лікування, він літав приватним літаком. Курт витрачав тисячі доларів на спа, купував дорогі прикраси та квитки на рейси для свого “агента”. При цьому він стверджував, що не має коштів, щоб допомагати мені», – поскаржилася Доерті.

Шеннен Доерті та Курт Ісваринко, 2016 рік. Фото: Getty Images

Шеннен Доерті та Курт Ісваринко, 2016 рік. Фото: Getty Images

Актриса прожила у шлюбі з фотографом Куртом Ісваринко 14 років, а дізналася про його зраду напередодні серйозної операції. Тоді вона відразу ж прийняла рішення про розлучення.

Ісваринко був третім чоловіком Доерті. У 1993 році акторка вийшла заміж за коміка Ешлі Хемілтона, а вже у 1994-му пара розпалася. Другим чоловіком Шеннен був професійний гравець у покер Рік Саломон. Цей союз проіснував з 2002 по 2003 рік.

Після важкого розлучення з Ісваринко Доерті зосередилася на здоров’ї та практично втратила інтерес до чоловіків через складне лікування. Крім того, актриса зізнавалася, що завжди шкодувала про те, які саме партнери були поруч із нею.

Іноді вона намагається посміхатися. Фото: Getty Images

Іноді вона намагається посміхатися. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *