Ланцюгова реакція: дочка Бреда Пітта та Анджеліни Джолі Вів’єн теж відмовилася від прізвища батька

Ще одна дочка Бреда Пітта, цього разу біологічна, зреклася його знаменитого прізвища на тлі тривалих конфліктів зіркових батьків. 15-річна Вів’єн допомагала 48-річній Анджеліні продюсувати новий мюзикл «Аутсайдери», і в сценарії, за інформацією ЗМІ, вона значиться як Вів’єн Джолі замість звичного Вів’єн Джолі-Пітт. Невідомо, чи на законних підставах дівчинка скоротила прізвище, але факт залишається фактом.

Таким чином, передає Daily Mail, Вів’єн вирішила продемонструвати, чий бік вона прийняла у нескінченних батьківських розборках. Анджеліна та Бред офіційно вже оформили розлучення, але ніяк не можуть поставити остаточну крапку у взаєминах. Об’єктом для суперечки вже багато років є то діти, то злощасна виноробня у Франції, через яку експодружжя постійно звинувачують одне одного у брехні та лицемірстві.

Анджеліна та Вів'єн. Фото: Getty Images

Анджеліна та Вів’єн. Фото: Getty Images

Прийомні діти Джолі та Пітта, як відомо, зайняли бік мами практично відразу ж і, мало того, навіть кілька разів невтішно відгукувалися про батька. Наприклад, 20-річний син Пакс назвав Пітта «засранцем світового рівня» Біологічні діти акторів довго мовчали, але тепер, здається, і від них вимагають зайняти чітку позицію.

Із сином Паксом. Фото: Getty Images

Із сином Паксом. Фото: Getty Images

Восени 2023 року на аналогічний крок зважилася старша сестра Вів’єн Захара, прийомна дочка Джолі та Пітта. Наразі дівчина навчається у престижному коледжі для чорношкірих студентів «Спелман».

Із дочкою Захарою. Фото: Getty Images

Із дочкою Захарою. Фото: Getty Images

У Бреда вся надія на Шайло

27 травня 2024 року старшій біологічній дочці Джолі та Пітта Шайло виповнилося 18 років. Одразу після свята, як раніше повідомляли ЗМІ, дівчина планує розпочати самостійне життя – далеко від матері. За інформацією інсайдерів, Шайло хоче з’їхати з особняка, де провела останні кілька років, і перебратися до батька. Попри те, що сама актриса після розлучення підтримувала з чоловіком зв’язок тільки в ті моменти, коли справа стосувалася нескінченних суден, Шайло все ж таки змогла зберегти з батьком добрі стосунки.

«Анджеліна знає, що Шайло дорослішає і може приймати власні рішення. Звичайно ж, Енджі не в захваті», – повідомляють інсайдери видання Geo.Tv.

Шайло Джолі-Пітт. Фото: Getty Images

Шайло Джолі-Пітт. Фото: Getty Images

Головним ударом для актриси став той факт, що Шайло вдалося налагодити добрі стосунки з новою коханою Бреда Пітта Інес де Рамон. З нею актор зустрічається вже півтора року і має найсерйозніші наміри.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *