Останній раз: Селін Діон хоче поставити крапку у своїй кар’єрі

У канадської зірки у грудні 2022 року діагностували аутоімунне неврологічне захворювання «синдром м’язової скутості», яке на цей час вважається невиліковним. Селін після цього скасувала всі заплановані концерти у рамках світового турне Courage, вона рідко з’являється на публіці. Проте в оточенні артистки повідомили, що вона не залишила мрію повернутися на сцену хоча б на короткий період.

«Селін не цурається свого бажання знову співати. Вона працює зі спеціалістами з вокалу вже понад шість місяців. Діон вважає, що може випустити фільм-концерт, у якому виконає свої найкращі хіти», – зазначив інсайдер.

Вона ще виконає свої найкращі хіти. Фото: Getty Images

Вона ще виконає свої найкращі хіти. Фото: Getty Images

Про проблеми зі здоров’ям зірка сцени докладно розповіла у повнометражному документальному фільмі «Я є: Селін Діон». Вона поділилася сумнівами щодо своєї подальшої кар’єри.

«Я не можу відповісти на запитання, чи зможу я повернутися на сцену, бо протягом чотирьох років казала собі, що я не повернуся, що я не готова. За нинішнього стану речей я не можу стояти тут і говорити вам: “Так, це відбудеться за чотири місяці”. Я не знаю, як моє тіло підкаже мені. З іншого боку, я не хочу просто чекати», – сказала Селін.

Моє тіло підкаже мені. Фото: Getty Images

Моє тіло підкаже мені. Фото: Getty Images

Виконавиця хіта It’s All Coming Back To Me Now пояснила, що має різні методи лікування захворювання, які щодня впливає на м’язи, але, за її словами, вона ніколи не буде вилікувана.

«Це велика робота. Я роблю її день за днем. Я не перемогла хворобу, оскільки вона все ще в мені та завжди буде. Сподіваюся, що ми знайдемо диво, спосіб вилікувати це за допомогою наукових досліджень, але поки що я маю навчитися жити з цим. Отож я тепер із синдромом м’язової скутості», – цитує Daily Mail переможницю конкурсу «Євробачення-1988».

Я маю навчитися жити з цим. Фото: Getty Images

Я маю навчитися жити з цим. Фото: Getty Images

Попри важкі часи, діти приносять щастя у життя співачки. Селін радіє, що може проводити більше часу вдома із сім’єю. Діон познайомилася з майбутнім чоловіком Рене Анжелілом у 1980-му, коли їй було 12, а йому 38. Роман між ними зав’язався у 1988-му, а через шість років зірка вийшла заміж за свого менеджера.

Весілля з Рене Анжелілом. Фото: Getty Images

Весілля з Рене Анжелілом. Фото: Getty Images

Старший син пари Рене-Шарль народився 25 січня 2001 року. Близнюків Едді та Нельсон володарка іменної зірки на Алеї слави у Голлівуді народила 23 жовтня 2010-го. Рене Анжеліл пішов із життя у 2016-му у віці 73 років після тривалої боротьби з раком. Це стало болючим ударом для співачки, яка називала чоловіка своєю головною та єдиною людиною.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *