Кончіта Вурст змінила образ і розлютила фанатів: що зараз робить переможниця Євробачення

“Інформатор” продовжує згадувати про найяскравіших тріумфаторів Євробачення. Цього разу розповідаємо, про австрійську співачку Кончіту Вурст, яка десять років тому перемогла в цьому конкурсі з піснею “Rise Like a Phoenix” (“Повстану немов Фенікс”). За ці роки Томаса Нойвірта (справжнє ім’я артиста) добряче покидало. Як не намагався він змінити образ драг-квінс і виглядати як мачо, публіка не прийняла таку трансформацію. Зате в образі Кончіти Вурст він допоміг зробити новий прорив у світі моди Жан-Полю Готьє.

Що ж стосується актуальних для нас подій, то Кончіта Вурст підтримує Україну. У перші місяці повносмасштабного вторгнення вона взяла участь у концерті “Embrace Ukraine – #StrivingTogether”, який пройшов у Нідерландах. У ньому взяли участь українські переможці Євробачення, а також інші зірки цього конкурсу. Саме тоді співачка не тільки заспівала, але й висловила свою підтримку.

“Якщо ви вірите в цінності Європейського союзу, то ви, безумовно, повинні бути частиною цього союзу. Тому дуже сподіваюся, що Україна дуже скоро до нас приєднається. Давайте разом обіймати Україну, адже вона повстане з попелу, як Фенікс”, – сказала Кончіта.

Також Вурст відома тим, що тролила Путіна. Безпосередньо в інтерв’ю журналу Times вона сказала, що у цієї людини забагато пластики.

Перемога на Євробаченні моментально привернула увагу до Кончіти Вурст різних брендів. І з Жан-Полем Готьє їм вдалося сколихнути суспільну увагу, оскільки дизайнер прийняв нестандартне рішення, а співачка значно посилила враження від епатажного рішення майстра. І справа зовсім не в тому, що Кончіта вийшла на подіум у жіночій сукні. Фішка була в тому, що на подіумі була весільна сукня чорного кольору. Світ моди тоді був шокований, адже це йшло в розріз із європейськими традиціями. Все-таки, важко уявити собі наречену, яка захоче вдягнути таку весільну сукню, якщо це не фільм про вампірів.

Готьє створив з Кончіти Вурст чорну наречену

Готьє створив з Кончіти Вурст чорну наречену

Знову ж таки, в образі бородатої жінки Вурст стала рекламним обличчям одного з великих австрійських банків. Не дивно, що до неї була підвищена увага. Тим паче, що дебютний альбом, який було випущено незабаром після перемоги, став найбільш продаваним в Австрії. 

Фани не схотіли бачити зірку чоловіком

Фани не схотіли бачити зірку чоловіком

Однак минулого року співачка шокувала всіх своїх шанувальників. Жіночу сукню вона змінила на сорочку та джинси, туфлі на шпильках на черевики з масивною підошвою, а довге волосся вкоротила. На додачу до цього Томас попрацював над рельєфом своїх м’язів, чим ще більше шокував публіку. Народилася зовсім інша Кончіта, яка більше була схожа на мачо.

Томас попрацював над рельєфом своїх м'язів, але фанам це не сподобалося

Томас попрацював над рельєфом своїх м’язів, але фанам це не сподобалося

Ось тільки ці метаморфози не сподобалися фанам. Кількість переглядів кліпів впала, а в підписах під фото з’явилися коментарі: “сподіваюся, це не назавжди”.

Тому Нойвірт став поступово повертатися до колишнього іміджу, але все одно експериментуючи із зовнішністю. Він знову одягнув сукню, але поголив голову наголо. А в інших випадках, коли залишався в чоловічій подобі, візажисти малювали йому синці. Це надавало співакові мужності, але перекрити образ бородатої жінки так і не вдалося. У ньому продовжують бачити драг-квінс, а йому хочеться, щоб його сприймали просто як чоловіка, який любить чоловіків. Проте всі рекламні контракти, які він укладає, всі хочуть бачити Кончіту, тобто бородату жінку в сукні. Вона з їхньої точки зору заохочує випити лікер, котрий Вурст рекламує, або придбати ляльку схожу на неї. А новий образ так і не зміг затриматися. 

З мачо Томасу Норвіку знов довелося перетворюватися на Кончіту Вурст

З мачо Томасу Норвіку знов довелося перетворюватися на Кончіту Вурст

Залишаючись заручником образу, Нойвірт, ставши зіркою, пережив серйозний пресинг з боку одного з його бойфрендів. Розлучившись із Кончітою, він погрожував співачці, що розкриє її секрет про те, що у нього ВІЛ-позитивний статус. Зрештою, артист у 2018 році сам написав в Instagram про свою ситуацію. За його словами, він зробив це з двох причин. Перше, Томас хотів захистити свою сім’ю від зайвої уваги, яка і так уже знала про діагноз. Друге, Нойвірт не хотів, щоб у когось були важелі впливу на нього. Тим більше, такі. На сьогоднішній момент, після активної терапії, співак уже впорався з цією проблемою. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *