Онук-ухилянт Софії Ротару прогулюється по Лондону і не приховує, що втік за кордон

Онук співачки Софії Ротару, 30-річний Анатолій, який під час повномасштабного вторгнення втік з України, намагається будувати свою музичну кар’єру за кордоном. Під псевдонімом SHMN він пише електронну музику. І хоч на своєму сайті він представляється як український артист, у своїх постах Україну та війну він не згадує.

Онук Ротару взяв собі псевдонім

Онук Ротару взяв собі псевдонім “Шаман”

Анатолій виклав в Instagram відео, на якому ходить навколо одного з найпрестижніших концертних майданчиків у Великій Британії та у всьому світі – Royal Albert Hall. На фон він поставив музику свого авторства.

За кордоном онук Ротару налагоджує і своє особисте життя – вже кілька років він зустрічається з моделлю Єлизаветою Трейгерман, яка теж перебралася до Європи. Цікаво, що раніше дівчині приписували роман зі співаком Максом Барських, але Анатолій відвоював серце дівчини.

Анатолій Євдокименко з Єлизаветою Трейгерман

Анатолій Євдокименко з Єлизаветою Трейгерман

Втеча з України

У березні 2022 року Анатолій Євдокименко та його батько Руслан Євдокименко були затримані, коли вони разом ще з шістьома чоловіками намагалися незаконно перетнути кордон із Молдовою на надувному човні. Громадянин Молдови за організацію незаконної переправи отримав від кожного з учасників по дві тисячі доларів. Сину та онуку Софії Ротару вдалося втекти за кордон через кілька місяців.

Сестра Анатолія Євдокименка, 22-річна Соня, вже давно мешкає в США. Там вона будує кар’єру моделі. А сама Софія Михайлівна після повномасштабного вторгнення не була дуже активною у соцмережах, хоча в Instagram одразу засудила російську агресію. Її сестра Ауріка восени розповідала, що співачка так і мешкає у своєму будинку під Києвом і нікуди не виїжджала.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *