Кинув в обличчя 3000 доларів: розбірки відомого блогера з дружиною-ескортницею, крутіше за будь-яку Санта-Барбару

Відомий український блогер, пранкер та волонтер Антон Скуратов опинився в епіцентрі гучного скандалу. Його колишня дружина Альона звинуватила його в домашньому насильстві і навіть в тому, що інфлюєнсер змусив її робити аборт. Після розголосу інформації та відповідних відео, на яких Антон поводиться агресивно, блогер заявив – не треба поспішати з висновками і вірити в усе, що пишуть в мережі.

І тільки через три дні після того, як почався скандал, Скуратов оприлюднив відео у своїх соцмережах. Блогер заявляє – вся інформація є фальсифікацією, а єдине, що хотіла його ексдружина – хайп та гроші.

@zubrik.mudrosti

Давайте поширимо цю інформацію. Це капець просто 😭🤦🏻‍♀️🚩

♬ original sound – Anna Olegivna

Інформацію у своєму TikTok поширила учасниця реаліті-шоу “Пара на мільйон” Анна Зубрицька. За декілька днів воно набрало майже 400 тисяч переглядів. За словами Скуратова, в мережі публікують відео, які вирвані з контексту. На них блогер нібито знущається над своєю колишньою дружиною.

“Чого ніколи не було. Я жодного разу не підіймав руку на свою колишню, тим паче взагалі на будь-яку жінку. Так, в нас були аб’юзивні стосунки, ми багато сварилися, були скандали, але я ніколи не переходив межі. Більше того, аб’юзу, шантажу і знущанням піддавався я. Записую це відео, щоб в першу чергу захистити свою репутацію, честь і гідність. І довести вам, що якась ескортниця, або людина з низькими моральними якостями, навіть якщо захоче, не зможе заробити на вас гроші або хайп і якусь популярність, чим зараз вона і займається”, – заявив блогер та додав відверті фото своєї колишньої дружини.

Скуратов показав свою ексдружину з іншого ракурсу

Скуратов показав свою ексдружину з іншого ракурсу

Скуратов стверджує, що його погроза вдарити по обличчю (в лайливій формі) була не до Альони, а до її собаки, яка також була в кадрі. Також при одній зі сварок Антон назвав колишню дружину ескортницею, через що та полізла у бійку. В той час блогер був за кермом. Аби не наражати їх на небезпеку, він зупинив автівку на узбіччі.

“Я не виганяв її з машини. Вийшов, відкрив багажник. Вона одразу почала знімати, бо бачила мій стан, що я дуже емоційний і можу наговорити багато зайвого. Вона постійно це робила. Я кинув їй в обличчя 3000 доларів і сказав, що далі вона їде сама. Бо розумів, наскільки небезпечно нам перебувати разом в одній машині. Тим паче на трасі, і для мене, і для інших учасників дорожнього руху”.

Скуратов запевнив, вони поїхали далі разом. Антон наголошує, якби він був тираном – вона б не поїхала з ним. Ба більше – за розлучення, стверджує блогер, Альона хотіла гроші. А суму в 3000 доларів на місяць та оплату квартири перші пів року його колишня нібито проігнорувала, бо вважала – це мало. За словами Антона вона хотіла 10 тисяч доларів.

“Чи буде людина, яка піддається фізичному насильству та аб’юзу затягувати процес розлучення, тим паче ініціатором якого був я? Мені здається, така людина при першій же можливості закінчить будь-які стосунки з аб’юзером. Але натомість мені знадобилось майже пів року, щоб через суд і з адвокатами з нею розлучитися. Вона просто хотіла отримати від мене гроші за розлучення… Саме зараз я подаю позов до суду на свою колишню та всіх причетних до розповсюдження недостовірної інформації та наклепу на мене. Закликаю вас аналізувати інформацію, перевіряти її, не робити поспішних висновків та не вестись на провокації”.

Звинувачення з боку колишньої дружини, що блогер нібито змусив її робити аборт, Скуратов не прокоментував.

Звернення Антона Скуратова

Звернення Антона Скуратова

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *