Найголовніше – розставити пріоритети: чому Дженніфер Лопес у 54 роки має вигляд років на 15 молодше

54-річна виконавиця хіта This Is Me… Now опублікувала фото 2004 року та новий кадр. На першому Дженніфер знято з мінімальним вологим макіяжем, довгими золотими сережками та кольє в тон. Лопес одягла темно-синій джинсовий топ. Її волосся було розпущене і пофарбоване в золотистий відтінок.

На другій фотографії акторка фільму «Стриптизерка» була вже з більш насиченим макіяжем. Шию співачки прикрашало кольє. Вона також розпустила локони.

Тоді і зараз

Тоді і зараз

This Is Me… Now є продовженням її альбому, що вийшов понад 20 років тому під назвою This Is Me… then. Події у житті Дженніфер фактично повторюються. Тоді вона була заручена з Беном Аффлеком, а зараз одружена з ним; тоді її кар’єра зростала, і зараз вона на висоті.

Лопес також знялася у новій кампанії італійського бренду спідньої білизни та домашнього одягу Intimissimi. Зірка приміряла комплект із колекції Silky Intimates.

«Дуже важливо почуватися комфортно та впевнено у виробах, які максимально наближені до вашої шкіри, і ця колекція саме це й робить… І, як завжди, вона просто чудова», – зазначила співачка.

Дуже важливо почуватися комфортно

Дуже важливо почуватися комфортно

Дженіфер Лопес є послом бренду компанії протягом двох років. У новій колекції представлено шість моделей, виготовлених із фірмової надлегкої мікрофібри.

Виконавиця хіта If You Had My Love протягом десятиліть залишається однією з найпопулярніших зірок у Голлівуді. Попри це, Лопес потрібен час на те, щоб почати піклуватися про себе і приймати це як норму.

«Одна з речей, яку я засвоїла, полягає в тому, що ми повинні дозволити собі приділяти деякий час і розставляти пріоритети, трохи піклуючись про себе», – розповіла Дженніфер.

Одна з найпопулярніших зірок у Голлівуді

Одна з найпопулярніших зірок у Голлівуді

Серед її найкращих продуктів для догляду за собою – зволожувальні маски для обличчя з колагеновими пептидами, а також органічна збита олія для тіла, яка зберігає шкіру гладкою та м’якою. Вона також обрала ролик для обличчя, який допомагає їй насолодитися «спа-відчуттям», не виходячи зі свого будинку, і маску для сну, яка дозволяє спокійно спати вночі.

«Ви можете нанести будь-який макіяж у світі, але якщо ви нещасні, якщо ваша шкіра нездорова… ви не зможете її приховати. Пам’ятайте: я чудова, і моє життя сповнене радості, сміху, пригод і кохання», – наводить слова Джей Ло Daily Mail.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *