Кейт Міддлтон переселили до США без однієї нирки: інтернет-детективи не вірять королівському палацу

Кейт Міддлтон не бачили на публіці з моменту щорічної прогулянки королівської сім’ї на церковну службу у Сандрінгемі на Різдво. Декілька тижнів потому нація була шокована, коли палац раптово оголосив, що Кейт перенесла операцію на черевній порожнині, через яку вона не зможе виступати як мінімум до католицького Великодня. Ця новина була зустрінута королівськими прихильниками із занепокоєнням.

Через кілька тижнів багатьох розчарувала відсутність заяв представників монаршої сім’ї. У зв’язку з цим інтернет-дослідники висунули низку теорій про те, де знаходиться принцеса Уельська.

Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон

У Мережі почали з’являтися різні версії. Одна особливо дивна теорія припускає, що принцеса насправді знаходиться у Маямі, де відновлюється після бразильської підтяжки сідниць. Інші в соціальних мережах жартують, що вона знайшла роботу у Willy Wonka Chocolate Experience у Глазго. Ще одна теорія свідчить, що вона пожертвувала нирку королю.

Відповідаючи на чутки, представник принцеси зробив пояснення.

«У січні 2024 року Кенсінгтонський палац чітко окреслив терміни одужання принцеси, і ми надаватимемо лише суттєві оновлення. Ця інструкція залишається в силі», – йдеться у заяві Кенсінгтонського палацу, опублікованій Page Six.

Палац чітко окреслив терміни одужання принцеси

Палац чітко окреслив терміни одужання принцеси

За словами представника Кейт, у неї все гаразд. Проте відсутність принцеси Уельської породила флешмоб у Мережі. Прихильники королівської родини по всьому світу створили рух #WhereIsKateMiddleton. Цим хештегом блогери позначають версії причини відсутності Кейт.

Кейт та Вільям

Кейт та Вільям

Поки принцеса відновлює сили, її чоловік повернувся до своїх обов’язків. Він уперше з’явився на публіці після того, як відмовився від поминальної служби за своїм хрещеним батьком, покійним королем Греції Костянтином II. Вільям відвідав синагогу Western Marble Arch у центрі Лондона, щоб взяти участь у дискусіях щодо зростання антисемітизму у Великобританії.

Принц у синагозі

Принц у синагозі

Він зустрівся з Рене Солт, яка пережила Голокост, а також з молодими людьми, які взяли участь у флагманському проекті Освітнього фонду Голокосту «Уроки Освенциму».

Вільям та Рене Солт

Вільям та Рене Солт

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *