Зірка серіалу Свати почув від колег-акторів: Яка Україна – країна, яка мова українська?

Повномасштабну війну підтримала більшість російських знаменитостей. Деякі з них активно беруть участь в пропаганді та вже нікого не дивують своїм цинізмом. Втім не так багато громадян рф з шоу-бізнесу відкрито засудили криваві дії Кремля, і аби не мати нічого спільного, не платити податки, тощо виїхали за кордон. Серед них, зокрема, 68-річний актор Олександр Феклістов, який відомий глядачам завдяки ролі Сан Санича в серіалі “Свати”.

Зараз він живе в Іспанії та продовжує відкрито засуджувати режим диктатора путіна. В новому великому інтерв’ю Феклістов згадав про колег за серіалом “Свати” та Володимира Зеленського, який на момент зйомок телешоу був керівником студії “Квартал 95” і не будував політичною кар’єрою. Саме кварталівці займались виробництвом та розповсюдженням популярного серіалу.

Одна з шанувальниць написала запитання до Феклістова, яке озвучив ведучий YouTube-каналу “И Грянул Грэм”. Жінка не розуміє, як деякі російські актори, які знімались в Україні, говорили багато теплих слів про наш народ, зараз підтримують тези путіна, зокорема, про нацистів.

“Хтось вважав, що Україна – не країна, навіть знімаючись там. Це до питання болючої імперської свідомості. Яка Україна – країна, яка мова українська? Нащо це все, кому це все потрібно? Давайте жити, як жили. Ось і всі відповіді. Люди вважали так, навіть мило спілкуючись з українцями до анексії (окупації. – Ред.) Криму. Ми сперечаємося, сваримося. Але це чіткий поділ серед людей. Розлом стався, що з цим робити? Не знаю”.

За словами Феклістового, йому ніхто не писав з колег відомого серіалу. Ведучий наголосив на акторці Олесі Железняк, яка відверто займає пропутінську позицію. Він запитав, чи був в Олександра контакт з нею. На що актор в еміграції відповів – ні.

“Авжеж ні. Олеся вітає з днем народження президента (путіна. – Ред.). Тому як вона могла написати? Ні”.

Пропутінська акторка Олеся Железняк

Пропутінська акторка Олеся Железняк

В інтерв’ю згадали і президента України Володимира Зеленського. Ведучий поцікавився в актора, чи знайомий він з політиком. Феклістов ствердно відповів на це запитання. Втім зазначив – близького знайомства в них не було.

“Один раз. Для одного разу безглуздо давати якісь коментарі і смішно. В нас було п’ятиріччя нашого горезвісного серіалу “Свати”. Він був ведучим цього вечора. Я так спостерігав упродовж репетиції, цього вечора. Людина з дуже сильною харизмою та дуже гарним гумором. Ось це я помітив”.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *