Україна втратила лідерство на Євробаченні: у мережі обговорили нового фаворита конкурсу

Тривалий час Alyona Alyona та Jerry Heil очолювали прогноз букмекерів щодо переможця пісенного конкурсу “Євробачення-2024”, який пройде з 7 по 11 травня у шведському місті Мальме. Українки впевнено лідирували, але після хорватського нацвідбору фаворит єврофанів змінився. Першу сходинку тепер займає 28-річний співак Марко Пурішич, який виступає під псевдонімом Baby Lasagna. Його конкурсна пісня Rim Tim Tagi Dim розриває мережу.

Водночас єврофани з усього світу обирають найкращі треки в додатку My Eurovision Scoreboard. Підсумки опитування підбиваються щодня. І в ньому українки теж почали поступово втрачати бали.

Повертаючись до букмекерів, зараз в України та Хорватії однаковий відсоток шансів на перемогу в “Євробаченні”. І Baby Lasagna, і Alyona Alyona з Jerry Heil мають по 14%. До цього показники українського дуету досягали 19-20%. Однак за останні тижні чимало країн не тільки визначились з представниками на “Євробачення”, але й презентували треки, які зайшли багатьом фанатам конкурсу. У п’ятірці зараз також Ісландія (ще не обрала артиста), Італія та Бельгія.

Прогнози букмекерів щодо переможця

Прогнози букмекерів щодо переможця “Євробачення-2024” станом на 01.03.2024

Сьома сходинка за прогнозами букмекерів у титулованого співака, актора, вокаліста гурту Years & Years Оллі Александера. У 33-річного артиста вже є дуети з Кайлі Міноуг та Елтоном Джоном. Також Александер — багаторазовий номінант премії Brit Awards. І ось в п’ятницю, 1 березня, він нарешті презентував свій трек Dizzy. Ймовірно вже вихідними артист опиниться в ТОП-3.

А ось у додатку My Eurovision Scoreboard зовсім інші лідери. Єврофани з усього світу голосуюють там щодня. За 29 лютого, згідно з результатами, фаворитом шанувальників конкурсу є Австрія. У букмекерів ж співачка Kaleen лише на 11 місці. Далі в рейтингу єврофанів йдуть Литва та Хорватія. Україна ж посідає п’яту сходинку. Baby Lasagna і тут вище Alyona Alyona та Jerry Heil. Він на четвертому місці.

Результати голосування в додатку My Eurovision Scoreboard, 29.02.2024

Результати голосування в додатку My Eurovision Scoreboard, 29.02.2024

Українці по-різному відреагували на нового лідера букмекерів та поточне срібло для Teresa & Maria від Alyona Alyona та Jerry Heil. Деякі взагалі не хочуть, аби наша країна перемогла. Користувачі соцмереж активно обговорюють хорвата, відео якого набрало понад мільйон переглядів за декілька днів.

  • Як для кого, але потрібно чекати травня, бо це те саме “Євробачення” де все рішать живі виступи
  • З таким вокалом, вибачте, але ні
  • Дайте ноунейму кайфанути трохи. Так можливо не виграє, але для нього і це буде великими досягненням, якщо посяде високе місце
  • Народ, навіщо нам друга перемога 2 роки потому? Нехай увійдуть в ТОП-5 і буде чудово
    Подивимось як заспівають букмекери, якщо Хорватія буде виступати в першій половині фіналу, а Україна в другій
  • Цього року переможець буде неочікуваний. Багато конкурсантів з плюс-мінус рівними перспективами. І напевно не буде такого, щоб в когось був явний перекос по балах. Тому інтрига.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *