Жерар Піке вперше офіційно з’явився з дівчиною, заради якої покинув Шакіру

Після розставання із Жераром Піке Шакіру неодноразово помічали з різними чоловіками. Співачка, не соромлячись, говорила про те, що тепер їй не дуже цікаві серйозні стосунки. А ось футболіст, навпаки, виводить на новий рівень роман із 25-річною коханою Кларою Чіа, яка і поклала кінець його шлюбу зі співачкою. Нещодавно 37-річний спортсмен вийшов у світ у компанії Клари. Пара з’явилася на Гран-прі перегонах «Формула-1» в Іспанії.

Жерар та Шакіра прожили разом 12 років і розлучилися у 2022 році. Співачка виховує від цих стосунків двох синів – 11-річного Мілана та 9-річного Сашу. Причиною розриву став роман футболіста із Кларою Чіа Марті. Піке продовжує зустрічатися із 25-річною дівчиною.

Шакіра з синами. Фото: Getty Images

Шакіра з синами. Фото: Getty Images

Напередодні Жерар вийшов у світ з молодою обраницею. Колишній захисник «Барселони» та Клара Чіа з’явилися на Гран-прі Іспанії «Формули-1». Кохана спортсмена розпустила довге світле волосся і практично відмовилася від макіяжу. Марті одягла темно-синю джинсову мінісукню з золотими ґудзик та чорні балетки. Вона доповнила образ сонцезахисними окулярами. Піке віддав перевагу аутфіту у світлих тонах – бежевій футболці та штанам, а також білим кедам.

Футболіст та його обраниця трималися за руки. Жерар не відходив від дівчини. Якоїсь миті він з ніжністю подивився на неї та міцно обійняв. Це, до речі, перша поява пари на заході. Перед цим прихильники обходилися рідкісними знімками від папараці, зробленими на таємних побаченнях Піке та Чіа.

Жерар та Клара на «Формулі-1». Фото: EPA

Жерар та Клара на «Формулі-1». Фото: EPA

Користувачі Мережі оцінили зворушливі стосунки Піке з Кларою Чіа.

«Красива пара»;
«Схожа на Шакіру в юності»;
«Типаж, як у Шакіри»;
«Отже, справді є сильні почуття, якщо вони весь цей час разом», – висловилися блогери.

Виконавиця хіта Hips Don’t Lie розповіла, що їй було неймовірно важко пережити розрив з обранцем. Шакіра зізналася, що негативні емоції буквально душили її. Однак через місяці їй вдалося прийти до тями.

Шакіра подолала наслідки розлучення. Фото: Getty Images

Шакіра подолала наслідки розлучення. Фото: Getty Images

Раніше Жерар Піке розповів, як переживав розлучення із Шакірою. І, судячи з його одкровень, «збирати себе по шматочках» після того, що сталося, довелося не тільки співачці. Щоправда, на футболіста чинив сильний тиск ще й те, що писала про нього преса та фанати попдіви.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *