У Брітні Спірс почалася біла смуга: вона хоче зберегти це в таємниці, щоб усе не зіпсувалося

Поп принцеса раніше відкрито розповідала про свої натягнуті стосунки з 18-річним Шоном Престоном та 17-річним Джейденом. Вони народилися у шлюбі Брітні з Кевіном Федерлайном і живуть із ним. Попри тривалий конфлікт, 42-річній співачці нарешті вдалося порозумітися зі спадкоємцями.

Інсайдер, близький до родини зірки, заявив, що Спірс та її сини знову зблизилися. На це ще два роки тому сподівався Джейден.

«Брітні вже кілька місяців працює над своїми стосунками з Шоном Престоном та Джейденом. Хлопчики так сильно люблять свою матір, як і вона їх. Тепер вони разом дивляться в майбутнє», – пояснило джерело.

Шон Престон. Фото: BackGrid

Шон Престон. Фото: BackGrid

За словами другого інсайдера, близького до сім’ї, за довгоочікуваним возз’єднанням стояв 47-річний старший брат Брітні Браян Спірс. Володарка «Ґреммі» дорожить досягнутим прогресом. Тому вона не поспішає про нього говорити.

«Браян відіграв важливу роль у їх возз’єднанні. Він таким чином піклується про Брітні та своїх племінників. Вона хотіла зберегти це в таємниці, оскільки не хотіла, щоб це поставило під загрозу їхні шанси на примирення, але насправді з нещодавно знову стала їхньою мамою», – наводить слова інсайдера Daily Mail.

Джейден та Кевін Федерлайн. Фото: BackGrid

Джейден та Кевін Федерлайн. Фото: BackGrid

У серпні 2023 року Кевін, Шон Престон та Джейден переїхали на Гаваї разом із дружиною Кевіна, Вікторією Прінс, та їхніми двома дочками: 12-річною Джордан та дев’ятирічною Пейтон.

У 2024 році Брітні кілька разів відвідувала хлопчиків у їхньому будинку на Гаваях, який був одним із її улюблених місць відпочинку протягом кількох десятиліть.

«Вона поїхала на Гаваї, щоб побачитися з ними, і вони прийшли до неї додому, щоб провести з нею час», – додало джерело.

Брітні Спірс та Кевін Федерлайн, 2004 рік. Фото: Getty Images

Брітні Спірс та Кевін Федерлайн, 2004 рік. Фото: Getty Images

Брітні та Кевін одружилися у жовтні 2004 року після бурхливого роману. Вона подала на розлучення за два місяці після народження другого сина. У липні 2007-го шлюб був розірваний, після чого Спірс поголила волосся та була госпіталізована через зловживання психоактивними речовинами.

Нещодавно 42-річну зірку попмузики побачили після приземлення в аеропорту Ван Найс у Лос-Анджелесі після короткої поїздки до Мексики. Спірс була одягнена в коралово-рожеву мінісукню. Її супроводжувала помічниця.

Брітні Спірс в аеропорту. Фото: BackGrid

Брітні Спірс в аеропорту. Фото: BackGrid

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *